„Kártevő gondok? Van megoldás!” – fehér, keresztényi uszító szórólap 2020 Magyarországán

Azért abban van valami felemelő, amikor valaki téblábol a Blahán és belebotlik egy merőben keresztényi ihletésű szórólapba, ami azt hirdeti a felsőbbrendűség érzetével, hogy másik embertársunk “eltakarítani való közéleti hulladék”.

Hajrá Magyarország…?

„Kártevő gondok? Van megoldás!”

– írták “valakik” a kétféle szórólapra Niedermüller Péterről és arra biztatják a gyanútlan járókelőt, hogy

„a közéleti hulladék eltakarításáért forduljon a legközelebbi jobboldali mozgalomhoz”:

fotó: 444.hu

Mindezt egy félremagyarázott, rossz mondatért….

A Fidesz csütörtök délutánra szervez tüntetést a DK erzsébetvárosi polgármestere ellen, mert egy tévéműsorban a következőket mondta:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

A „riasztó képződményezésen” sokan felháborodtak,

Bár Niedermüller utólag próbálta tisztázni, hogy nem konkrét emberekről, hanem a kormány családelképzeléséről és ideológiájáról beszélt, a Fidesz már arra is felszólította, hogy távozzon a közéletből. A polgármester ebben az ATV-s interjúban beszélt hosszabban arról, hogy szerinte szándékosan félreértelmezik a mondatait, és többször elmondta, hogy ezért aztán nincs is miért bocsánatot kérnie. Rónai Egon műsorvezető ettől függetlenül a kamerába nézve bocsánatot kért a megbántott fehér, heteroszexuális, keresztény férfiaktól.

 

A csütörtök délutáni tüntetésen

Többek közt Bayer Zsolt és Bajkai István is beszélni fog, akiknek Karácsony Gergely főpolgármeser azt üzente, hogy ő is keresztény, heteroszexuális, fehér férfi, mégsem sértődött meg.

„Tüntessenek a naplemente ellen is, az is zavaró tényező”

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük