Ahogy ott állt a Kedves Vezető az Ő országa, az Ő stadionja legtetején, és lenézett az Ő népére, az Ő válogatottjára, az Ő feketeruhásaira, akkor és ott, Ő volt a király - Városi Kurír

Sorting by

×

Ahogy ott állt a Kedves Vezető az Ő országa, az Ő stadionja legtetején, és lenézett az Ő népére, az Ő válogatottjára, az Ő feketeruhásaira, akkor és ott, Ő volt a király

Prológ: mielőtt hörögni tetszenének, jelzem, hogy az én hazám nem a Kedves Vezető, így a hazaszeretetem sem felé sugárzik. Sajnálom! Továbbmegyek: A Kedves Vezető, bár sokat tetszeleg a szerepben, de nem is Magyarország. Mint ahogy, – ellentétben néhány közösségben elterjedt nézettel,- nem is isten fia, és még csak nem is messiás.

Hirdetés

Bárki, aki mégis a fentiekből ráismerne a Kedves Vezetőre, az, önnön nyugalma érdekében lapozzon! Köszönöm!

Az éjjel soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet….mi mást, ezt dúdolgatta elégedetten, néhány pálesz és hatvanezernyi közös szívdobbanás adta adrenalintól. A meccset már nem is nézi, minek. A három gól az három gól.

Ha állva halnak meg a legények, ha nem. Majd ad nekik valami csecsebecsét, új stadionokat, gyepszoláriumot, Bentleyt néhányat, örök adómentességet, lóf@sztudja, mindegy. Bármit.

Az alapítványokból, meg a mangalicaszerelő bukszájából úgyis bármire telik. Hallottak már ilyet? Hát nem hősszerelmes lett az is? Most éppen Brad Pittre szabatja magát a hülyéje, ahelyett, hogy agyat venne magának. Pfff. Élő szövet a Kedves Vezető pénztárcáján. Csak a baj van azzal is. Mindegy, a legények meg megérdemlik.

Az meg, ahogy üvöltötték a nézőtéren az emberei, abban a szép fekete cuccban a Sieg Heilt, hát attól meg egyenesen répákázott a háta

Végre, megint fickósnak érezte magát. Rá is fért. Mintha megint lenne valaki. Már pont az összes púpja kivolt, hogy vele törölgetik a padlót Európa-szerte.

Jó-jó, hát a srácok kikaptak. És? A kurva kilencven perc az oka. Nyolcvanig jók voltunk.

Meg az, hogy „azokat” nem lehet megvenni. Itthon egyszerűbb az élet. A meccs addig tart, amíg nem ő nyer. Vagy nem veszi meg a csapatot. Pont. Ez a szabály! A fenébe Európával, a sportszerűséggel, meg a becsülettel. Az mind olyan libsi csökevény.

Ahogy ott állt az Ő országa, az Ő stadionja legtetején, és lenézett az Ő népére, az Ő válogatottjára, az Ő feketeruhásaira, akkor és ott, Ő volt a király

Ő lett Isten második fia. Ő, a kipcsak vezér, akinek lába előtt hever Európa….de, kikaptak…Kár… Kár, hogy a kurv@ focit gólra játsszák….meg Ronaldo is…tényleg, ki az a Ronaldo?…Az éjjel soha nem érhet véget …. Szinte alig gondolt a közelgő bukásra….varázsolj nekünk valami szépet….hogy rövidesen lefújják a meccset….Az ő meccsét… Szinte alig gondolt rá!

 

vezeto

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.