Kell egy kis áramszünet?

Cseri László  fotóművész és dr Martin Zoltán barátaink agya ismét ledobta a gépszíjat. Lássuk gyorsan, mi lett az eredmény, mi a helyzet a Mecsek alján köztudottan őshonos delfinekkel és Pécs gabonaköreivel!

Nemzeti Delfinárium

Mégsem birkózócsarnok lesz a pécsi Kodály Központból, miként azt felelőtlen homo sorosiensisek korábban állították, jelentette be ma délelőtt Őri László, kultúráért felelős homo erectus, hanem Nemzeti Delfinárium. Négy delfin már aláírta a szerződést, a működéshez szükséges legjobb minőségű tengervizet pedig a Salamon-szigetek környékéről importáljuk, tette hozzá dr. erectus. Addig is a Tettye Forrásház által biztosított kiváló minőségű csapvízben gyakorolnak a delfinek.

Delfinek

Pécs gabonakörei

Rejtélyes gabonakörök jelentek meg ma reggelre a pécsi Széchenyi téren. Emberi beavatkozásra utaló jeleket sem Csizi Péter nemzetközi buszszakértő, ( Fideszes országgyűlési képviselő, szerk.) magyar, sem brit tudósok nem találtak, így arra a következtetésre jutottak, hogy vagy a földönkívüliek vagy Soros György, a gyíkember hagyott nyomot maga után.

gabonakörök

 

Béking, a nagy leleplezés

A HIR TV áltudósítója jelenti:

  • A hódmezővásárhelyi választási eredmények hatására,valamint a nagy hidegre tekintettel a Fidesz Lendvay utcai székházához kérte Rogán Antal a pesti hajléktalanokat.-“Melegedjenek és segítsenek táplálni a lángokat!” Ugyanis az udvaron tűzeket gyújtottak,ezzel is segítve az irat megsemmisítéseket.
  • Egy rejtett kamerás felvétel szerint Lázár János az irodájában ül az iróasztalánál,meredten néz maga elé.Időnként a homlokához emeli a selyemzsinórt,amit Orbán saját kezűleg tett be neki borítékba.
  • Az M1 szerint Soros maga x-elte be az összes Márki-Zayos szavazólapot.Ja bocs, ők még nem számoltak be a Fidesz bukásáról, és nem is fognak.
  • Orbán azért csinálja a havat meg a mínuszokat, hogy hogy a folyton egészségükre panaszkodó komcsik fagyjanak meg a sürgősségire menet és ne szavazzanak áprilisban. (dr. Martin Zoltán)

Kapcsolódó

Dél-dunántúli álhírmix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük