Kérdezz bátran, Bayer Zsolt válaszol! – ahogy tőle telik….

A 2018-as választást megelőző kampánynak nevezett Fidesz-őrület fontos momentumának szánták azt a cikksorozatot, amiben Soros György és magyar civilszervezetek vezetői között zajlott telefonbeszélgetések hanganyagát ismertették. Ugyan semmit nem bizonyítottak, de porhintésnek jó volt, hiszen a hívőknek elég volt meghallani a Soros nevet és beindult a gyűlölet-effektus.

Black Cube

Szombaton a Politico.eu-n megjelent cikk szerint a felvételeket a Black Cube nevű izraeli magáncég készítette. A Black Cube visszavonult hírszerzőket foglalkoztat, és többek között ők dolgoztak Harvey Weinstein producernek is, aki lejárató anyagokat várt tőlük azokról a színésznőkről, akik szexuális zaklatással vádolták. A Politico-n megjelent cikk szerzője, Bayer Lili vasárnap azt írta a Twitterre, hogy a Magyar Idők leszedte a témába vágó teljes sorozatát. Az időzítés alapján a Black Cube lelepleződése és a Magyar Idők cikkek eltávolítása között összefüggés lehet – írta a 444.hu.

A portál megkereste Bayer Zsoltot, a “hallgattassék meg a másik fél is” elv alapján, aki a dolog komolyságához és az általa annyiszor emlegetett és hivatkozott magyarok tájékoztatásért blogján válaszolt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy mindezt Bayer tette közzé, így nem tudtuk ellenőrizni, hogy pontosan mi és hogyan történt!

“Ki bízta meg a céget az információk megszerzésével?

Én bíztam meg a céget az információk szerzésével. Jómagam ’67-ben lettem a Moszad ügynöke, a szír háború alatt szerveztek be. Előtte a szír hadsereg állományában voltam a Tej, tejpor és Egyéb Tejkészítmények Terjesztési Ellátási főparancsnokságán (TETTE), de a háború alatt kinyílt a szemem és beadtam alijázási kérelmemet. Ennek során szerveztek be a Moszadhoz.

Mit kért a cég az információk megszerzésért?

A cég az információk megszerzéséért cserébe azt kérte, hogy 2018. június 26-án, kedden helyezzek el egy cikket a Magyar Időkben, amely cikk végén írjak le egy zsidó viccet, így kiváltva a „Magyarországon tombol az antiszemitizmus” hörgését, miáltal tökéletesebben tudom konspirálni magamat és valós szándékaimat. (Ez nem sikerült.) És még azt is kérték, hogy édesanyám receptje szerint készült pászkát vigyek titokban a fedett lakásba.

Ki fizetett a cég szolgáltatásaiért?

A cég szolgáltatásaiért Soros György fizetett.

Ön kereste meg a céget vagy a Black Cube jelentkezett Önnél?

A céget természetesen én kerestem meg, illetve ez így nem pontos. Mivel elmúltam 50 éves, és már nem tudok egy levegővel felszaladni az Everestre, ezért automatikusan átkerültem a Black Cube állományába, és mint kiszolgált Moszad ügynök szintén automatikusan vezető pozíciót kaptam a cégnél.

Ön személyesen találkozott a Black Cube képviselőivel?

Több alkalommal is találkoztam a cég képviselőivel, mint mondottam, a cég eleve én vagyok. Ezeken a találkozókon több alkalommal jelen volt Soros György, aki egyszer elhozta Új Pétert is, egy másik alkalommal pedig Slamó bácsit a Dohány utcából, de ő csak azért volt jelen –ismétlem, egyetlen alkalommal-, hogy átadjon egy levelet Soros Györgynek és megkérje, vigye ki magával New Yorkba. Erre azért volt szükség, mert Slamó bácsinak ott él egy öccse, akinek kóser hentesboltja van. 

Megengedték Önnek, hogy megismerje a felvett beszélgetések teljes tartalmát?

Nem kellett megengedjék, hogy megismerjem a felvételek teljes tartalmát, ugyanis a felvételeket magam készítettem. Ez ügyben Tom Cruise volt a konspirációs társam, tőle tanultam meg ügyesen álarcokat készíteni, amelyek megtévesztésig hasonlítanak az eredeti arcra. Így egyik alkalommal Czinkóczi Sándornak, máskor Dúró Dórának, egy alkalommal pedig Cristiano Ronaldónak álcáztam magam, bár ez utóbbi akció majdnem balul sült el, ugyanis megrohantak a rajongók, és félő volt, hogy az autogramok elemzése során az ellenséges titkosszolgálatok rá fognak jönni, hogy valójában nem Ronaldo beszélgetett a célszeméllyel, hanem én. (Ekkor már erősen figyelt engem az orosz titkosszolgálat éppúgy, mint a CIA és az MI6, ugyanis képbe kerültem a londoni mérgezések kapcsán is, de erről majd egy másik alkalommal beszámolok önnek.)

Ki vágta meg a beszélgetésekről készült felvételeket?

A beszélgetések tartalmát természetesen én vágtam meg, hiszen a beszélgetések egészének tartalma is nálam és csak nálam volt.

A beszélgetésekről készült hangfelvételeket egészben kapta meg, vagy Önhöz is megvágott formában jutottak el?

Te figyelj! Te tényleg ekkora fasz vagy? (Ja, ezt most már én kérdezem… elnézést…)”

Botrányos izraeli hírszerző cég állt a civilellenes lejárató kampány mögött

Bayer Zsolt feljelenti a Migration Aid vezetőjét

Újabb botrány a Fidesz hazugsággyárából! Titkosszolgálati háttérrel próbálja lejáratni a kormány-sajtó a Migration Aidet

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük