Hétfői rendetlenkedéseink kerítésen innen – a rendőrség jelenti….

Minden nap készül jelentés arról, hogy mi történt Magyarországon a rendőrség szemszögéből nézve. Baleset, káreset, tűz, víz, szél, határátlépés, személyi sérülés, lopás, rablás, szóval minden, ami rossz, vagy amit nem szabad.

2018. 07. 10. Hétfő

2018. Július 9-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 10 súlyos és 36 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 148 személyt fogott el, közülük 40 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 207 személyt állítottak elő, köztük 99 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 125 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 8 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

(forrás: police.hu)

Feldarabolt holttesteket találtak

a pilisszentiváni erdőben, amelyek valószínűleg két emberhez tartoztak. A 24.hu értesülései szerint egy házaspárnak a testrészeit találhatták meg az egyik kirándulóhely közelében. A helyiek szerint a nő és a férfi egy tartozás miatt került konfliktusba valakivel (vagy valakikkel), ezért bántak el velük ilyen csúnyán. A rendőrség tegnap este óta helyszínel a Pest megyei településen. (24.hu)

Nyakig a bűnüldözésben – Új Köztemető, rendőrőrs, a börtön és az IMEI V.

Eltűnt egy lány, a rendőrség nagy erőkkel keresi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük