Készüljön az áruhiányra! – és ez nem rémhír

Vasárnap reggel közvetlenül nyitás után egy multinál jártunk és feltűnt az áruhiány kezdeti jele: a nem üres, de foghíjas polcok sora.

Holdbéli rezsicsökkentés

A kormány választások előtti osztogatási cunamija olyan léket -nem ütött- robbantott az ország költségvetésén, amit csakis fosztogatás követhet. Tudta ezt jól minden a épeszű választó, a többiek meg a Fidesz-re szavaztak. Az ő döntésük miatt divatosan szólva: szív most az egész ország.

Dehogy a háború!

Mint egy falat kenyér, olyan jól jött az Orbán adminisztrációnak, hogy Oroszország lerohanta Ukrajnát, így a gonosz EU magyar-irtó döntései mellett lett még egy érv arra, miért is teszik tönkre, na nem ők, hanem a nemzetközi környezet kicsi hazánk polgárait.

Egyik fedezéktől a másikig

Ami pohos utcai harcosunk, aki éles esetben maximum elgörögni tudna egyik fedezéktől a másikig, a hozzá hasonló embereivel ugyan folyamatosan azt harsogja, hogy megvédi a családokat, de a sorra bezáró benzinkutak, a covid járványt még valahogy kibekkelő, de ma már csődöt jelentő vendéglátóhelyek, sem pedig a ma reggel látott kezdődő árúhiány és még hosszan folytathatnám nem ezt mutatja.

Tévedés ne essék, az államcsőd nem a jövő, hanem már a jelen, amit egyelőre még senki sem itt, sem nyugaton, nem mert megnevezni.

(Képünk szinte bármelyik árucsoportról készülhetett volna!)

Hajrá Magyaroroszág!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.