Akinek nincs mersze megküzdeni azokkal, akikkel baja van, vagy akik olyanná tették, amilyen, az belerúg a még nála is gyámoltalanabba. A leggyávábbak az állatokba. Az állatvédők  ezek ellen vívják napi harcukat. 

[mnky_ads id=”10551″]

A Remény Rabjai Állatvédő Egyesület Túrkeve tagjai két napon át küzdöttek egy sokkal jobb sorsra érdemes kutyáért Túrkevén. A siker nem maradt el. Megrázó történet következik.

„Fülöpök országa lettünk?”

[mnky_ads id=”10552″]

Emlékeznek még Fülöp kutyára, akit olyan soká tartottak a nyakánál fogva láncon, hogy ödéma alakult ki, a fejje többszörösére dagadt és mire az állatvédők kiszabadították, már menthetetlen volt? Most kísértetiesen hasonló esetről számolt be  az egyesület:

„Keressük…” 07. 23. 14.03

“Megtaláltuk…” 07. 23. 19.12

„Dr Bodó Péter megoperálta…” 07. 23. 23.22

„Borzalom! Nehéz szavakba foglalni a mai esetet! 2 napja keressük a képeken látható kutyát ! Ma megtaláltuk végre ! Borzalmasabb állapotban, mint ahogy azt gondoltam! 2 cm mély vágással körben a nyak! A nyílt sérülésben ujjnyi vastag kötél ! Azonnal hívtam sorra az állatorvosokat! Az egyesületünk orvosa vállalta a műtétet! Hope feje és nyaka bedagadva, a sérülés miatt keletkezett ödéma miatt ! Brutális látvány és a szaga az borzalom!!!! Mintha le akarták volna vágni a fejét, olyan sérülést okozott a kötél!

Dr Bodó Péter altatás után kivágta a kötelet!

Kitisztította a sérülést és kapott inyjekciókat ……. A sérülést nem szabad összevarrni! Így könnyebben gyógyul. Bármikor hívhatjuk és azonnal jön hozzá. Teljes felügyelet alatt van egyesületünk egyik tagjánál. Szerencse hogy ebben a melegben a legyek elkerülték Hope-ot! Az orvosunk teljesen bízik Hope gyógyulásában!

A nyaki lágyszövet sérült és az ödéma kialakulása miatt ennyire mély a sérülés. Holnap reggel megtesszük a megfelelő jogi intézkedéseket! Nem hagyjuk megtorlás nélkül! Hope megérdemli, hogy kiálljunk érte ! Már éber a műtét után és csóválva fogadja a gondozója közeledését. Ezek után is bízik az emberben!!!!! Hope egy csoda! Velünk kell, hogy maradj angyalka! ???”

Hope ügye folyamatban van!

Továbbiak a témában

Állatvédőrség az emberi gonoszsággal szemben

Kutyául bántak a két kutyával

Kutyatetemmel a kutyahús-fogyasztás ellen! – Sokkoló tiltakozás….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét