Előre kell bocsátanom, hogy kedvenc gyorskajám a KFC-cucc, így megrázó volt értesülni a dolgozói közösségi oldalra feltettekről. Talán célravezetőbb lett volna a munkaadóval tisztázni a problémás kérdéseket, de ők nem ezt az utat választották.

A zri az egyik oldal szerint

A tatabányai KFC dolgozói a közösségi oldal nyilvánossága előtt tálaltak ki. Ezt írták (szöveg-hűen):

- Hirdetés -

“Kedves Vendégeink! Rengetegen jeleztétek hogy lassú volt a kiszolgálás,nem megfelelö minöségü ételt kaptatok kézhez,illetve hogy kollégáink nem megfelelö hangnemben beszéltek veletek. Nagyon sajnáljuk a történteket,és mindenkitöl,akivel hasonló fordult elö éttermünkben,szeretnénk elnézést kérni.

Sajnos ezekröl a dolgokról nem mi tehetünk,

olyan embereket tett be az Amrest a csapatunkba,akik teljesen alkalmatlanok a poziciójukra. KFC Keleti Budapest, Thököly út 6, címen elérhetö étteremböl megkaptuk területi vezetönek Steffens Miklóst,a problémák innen indulnak.a Keleti KFC üzletvezetöje,Veress Szandi,teljesen alkalmatlan üzletvezetésre.a Keleti étteremben egerek vannak,és több visszajelzés is érkezett hogy megbetegedtek többen,a területi vezetö meg nem rúgja ki Szandit,mert szerelmes belé.

Az amrest Steffens Mikire bízta a mi éttermünket is, a tatabányai éttermet,Miki meg betette üzlet vezetö helyettesnek Veress Szandit,akit már a keletiböl is ki kellet volna rúgnia,nem még 2 éttermet is rábíznia,csak mert belé van zúgva.

Jelenleg káosz,felfordulás van az egész éttermünkben,

és Szanditól a csapat tagjaink sem tudnak normálisan dolgozni.Minden erőnkkel azon vagyunk hogy megoldjuk ezt a kis incidenst minnél hamarabb hogy minden egyes vendégünk örömmel térjen be hozzánk.Az Amrest már tud a dologról,és közös erövel keresünk megoldást,hogy többet ilyenek ne fordulhassanak elö se a mi éttermünkben,se bármelyik KFC étteremben.

Üdvözlettel,KFC Tatabánya csapata”

A reakció: a cég tagadja a fentieket

Az Index megkérdezte az AmRestet, akik azt válaszolták, hogy nincs közük a KFC Tatabánya Facebook-oldalhoz, a bejegyzések szerzője engedély nélkül él vissza a védjegyeikkel, ezért jogi lépéseket tesznek. Az AmRest azt is tagadta, hogy problémák lettek volna a tatabányai KFC működésében, szerintük az étterem megfelel a belső és a hatósági élelmiszer-biztonsági előírásoknak is.

A KFC Tatabánya oldalt nem az AmRest munkatársa hozta létre, az oldal üzemeltetője engedély nélkül használja a védjegyeinket és ezzel megtéveszti a bejegyzések olvasóit. Az oldalon közölt információk nem tőlünk származnak, elhatárolódunk tőlük. Az éttermeink, beleértve a tatabányait is megfelelnek a belső és a hatósági élelmiszerbiztonsági előírásoknak is. A megfelelő jogi lépéseket megtesszük és az oldalt jelentettük a Facebook felé is.

– olvasható az üzemeltető válaszlevelében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét