Sorting by

×

Sosem gondolná, hogy ki nyitott ajtót a mentősöknek Budapesten!

A sokat-próbált mentősöket nehéz meglepni, de egy Xlll. kerületi riasztás alkalmával bizony tátva maradt a szájuk. Egy 70-es éveiben járó hölgyhöz riasztották az egységet, ám amikor becsöngettek és kinyílt az ajtó, egy pillanatra megfagyott a levegő.

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, azonban a bejárati ajtóban egy pillanatra megtorpantak, amikor egy méretes disznó szaladt eléjük”

– számolt be a Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A mentők egy 70 év körüli nőhöz érkeztek a lakásba

„Mint kiderült, az asszonyt vidékről költöztették a fővárosba rokonai, hogy gondoskodni tudjanak róla, de nem akart megválni a röfitől. A malac saját kanapéjáról figyelte türelmesen a gazdi vizsgálatát, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba a mentők”

– számoltak be a posztban.

A kommentekből…

“Egyem a szivet a holgynek! Mielobbi gyogyulast!”

“Na ilyen az igazi állatszerető ember. Mielőbbi gyógyulást!”

“Ne haragudjon senki, de azért a kiérkező mentősöknek megnéztem volna a reakcióját amikor panelban fut eléjük egy malac ”

“Emlékek, gyerekkor, falu….Orromban az ólak illata (aki nem járt vidéken annak, “az osztrák autópályák illata”!)  remélem jól van a beteg azóta és hamar visszatérhet. (Nagyon okos állat a disznó is, nem csak a kutya)”

“Ezért jó mentősnek lenni. Sosem unalmas a szolgálat.”

“Az állatairól gondoskodik valaki? De nem elvenni! Don- dos- kod- ni!! Remélem egészségesen hazakerül a hölgy! Jobbulást kívánok!”

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.