Ki fékezi meg a Kárpátok Zseboroszlánját, avagy utódja-e Orbán Kádárnak?

Minden magyarok cárja, a keresztény hit védelmezője, a Kárpátok Zseboroszlánja azt találta mondani Bernard-Henri Lévy francia filozófusnak, hogy ő “Európa DNS-e,annak őrzője”. A Professzor a beszélgetésről készült jegyzetei alapján nyilatkozott erről. Elmondta, az az Orbán, akivel ő évekkel korábban találkozott, nem létezik. Talán sose létezett. Elmondta, Orbán szemmel láthatóan hitte is amit mondott.

Aki ilyet mond,és el is hiszi magáról, az pszichésen beteg ember

Jócskán túlértékeli saját személyiségét. Mintha nélküle Európa megszűnne létezni. Később Orbán a személyiség történelmi szerepéről nyilatkozott, miszerint azt Európában jelenleg nem értékelik eléggé. Tehát ő a történelem formálója,a világ sorsának eldöntője. Szóval ez az ember beteg. Éppen ezért tartom nagyon nagy marhaságnak, amikor Orbánt Kádárral állítják párhuzamba, az ő utódjának tekintik, rendszere folytatójának.

A két ember Ég, és Föld. A Kádár-rendszer 56 leverésével kezdődött. Nagy Imréék kivégzését Kádár sosem felejtette el. Bűntudata volt. Halála előtt,betegen, szinte hallucinálva gyakran beszélt róla. Személyes szerepe volt ebben, de ne felejtsük, szovjet tankok itt voltak, ha ő nem teszi meg, akkor nagyobb pusztítást csinálnak. A “ szovjet tanácsadók” a rendszerváltásig egyenruhában itt voltak nálunk, kijártak a gyárakhoz, iskolákhoz stb., mindenen rajta tartották a kezüket. De Kádárnak nem a nép elnyomása volt az élete célja. Jólétet, biztonságot akart teremteni a Szovjetunió árnyékában.

Ha hitelt vettünk fel, azt se magára költötte,

hanem a gazdaság gyengeségéből adódó hiányokat tömte be, a nép fogyasztására fordította, lakásokat, iskolákat épített, mindenki járhatott egyetemre, ha volt hozzá képessége. Orbán a kínai hitelt is a slepp gazdagítására használja soha nem látott vagyoni, és ezzel hatalmi koncentrációt felépítve. Ezzel szemben az Orbán-rendszer állam célja a Főmérnök, és közvetlen híveinek gyarapítása minden eszközzel.

Az egész államszervezetet  a vagyonszerzés szolgálatába állították. Szégyentelenül, pofátlanul lopják az adózók befizetett pénzét, az uniós támogatásokat. Aki stadiont épít kül-, és belföldön, hogy az oda irányított pénzeket ellophassa, miközben beteg, gyógyítást nem kapó, kilakoltatott gyerekek, öregek vannak az országban, az gátlástalan bűnöző!

Kádár szerényen élt

A mezítlábas cigiről is csak az utolsó időben szokott le orvosa tanácsára. Utána szívott szűrős Symphoniát. Orbán repülőn szálldos focimeccset nézni, majd röhögve közlik, hogy ez nem a nép pénzéből megy. Hát miből? A közpénzből közbeszerzéssel kitömött haverok gépein utazgat Európában.

De a rendszer felépítése is más. Nem igaz, hogy a kádári párt, és a Fidesz ugyanúgy működik. A Rákosi féle párt volt ilyen. Az MSZMP a régi rendszer végén ezerszer demokratikusabb volt mint a Fidesz. Mert ott sosem volt demokrácia, a Főmérnök szava dönt mindenről.

A Kádár-rendszer két világrend politikai,és néhol fegyveres háborújában, egy nagyhatalom által vérbe fojtott forradalom után született. Kádárnak gúzsba kötve kellett táncolnia. Orbán viszont egy szabad, demokratikus államot vett át, amit cselédországgá züllesztett.

De hogyan jön mindez Lévyhez, Európa DNS-éhez?

Úgy hogy Orbán szemmel láthatóan beteg, pszichésen zavart, saját magát szinte mindenhatónak képzeli. Európa, és a kereszténység lényegének, akinek döntő szava van a történelemben. Betegségéből kifolyólag ezt el is mondja. Saját emberi nagyságán, hatalmán maszturbál nyilvánosan. A környezetének tudni kell, hogy beteg ember, aki veszélyes a magyar társadalomra. Akinek agya nem normálisan működik.

Mikor Kádár időskori agyérelmeszesedése miatt már nem tudta irányítani az országot, gondolatai, beszéde zavarosakká váltak, akkor a párt finoman, de leváltotta. Létrehoztak egy addig nem létező funkciót, a párt elnökit, és oda félretették. De effektíven az ország sorsába már nem szólhatott bele. Mint ahogy korábban a fehér-terror rémével fegyegőt Grósz Károlyt is leváltották.

A kérdésem a következő: Ki váltja le a nyilvánvalóan beteg Orbánt? Senki! Mert ön-, és testületi kontroll nélkül szaladgál elszabadult hajóágyúként a világban. Eszébe sem jut senkinek a Fidesz vezetésében, hogy a legkisebb mértékben felemelje a szavát. Mert tudják, rá épül a rendszer. Addig dől a lé, amíg ő a főnök.

De rossz hírem van. Ha előbb nem, az ő halálával kártyavárként fog minden összeomlani. Csak addig beledöglik az ország a pénzéhes seggnylók lelkiismeretlenségébe!

A DNS már tavaly beakadt Orbánnak.

Győzelem a DNS-ben, behorpadt önérzet, Európa megszűnése…

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük