BanánköztársaságKiemelt hírek

Kitiltotta Zacher Gábort és Puzsér Róbertet a Károli Gáspár Református Egyetem

Hivatalos: az UEFA és a FIFA kizárta az orosz klubokat, válogatottakat!

Puzsér Róbert közösségi oldalán egy posztban számolt be arról, hogy egy ideje nem szerepelt a nyilvánosság előtt, csupán elmélkedő írásaival örvendeztette meg a követőit. Most visszatért volna, ám végül lemondták a szereplését, amit először nem értett, ezért tovább nyomozott az ügyben.

Alma mater, Te drága….

„Az utóbbi hónapokban nem nagyon mondtam igent nyilvános szereplést illető felkérésre, a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatóinak meghívásával azonban kivételt tettem, hiszen ebben az intézményben diplomáztam 1999-ben, s bár voltak velük bizonyos konfliktusaim, mégiscsak ők az alma materem.

A bölcsészkar dékánja már jóvá is hagyta a velem tervezett beszélgetést, amikor még magasabb helyről az a jelzés érkezett, hogy a jelenlétem nem kívánatos az intézmény falai közt. Befolyásos személytől származhat a tiltás: az eltörlés kultúrája jól láthatóan nemcsak a baloldali nyilvánosságban népszerű – sőt, arról értesültem, hogy nemcsak én vagyok tiltólistán a Károli Gáspár Református Egyetemen, hanem Zacher Gábor toxikológus is.

Számomra nagyon megtisztelő volt a felkérés, és nem kevésbé megtisztelő a tiltás – csak nem ártana, ha a jobboldal végre felfüggesztené a hazug szerepjátékát, és nem verné lépten-nyomon az asztalt szabadságvágytól csillogó szemekkel a véleménynyilvánítás jogát követelve. Mindenki jól tudja, mennyit ér nekik”

– írja közösségi oldalán Puzsér Róbert.

A kommentekből….

“Puzsér úr! Nem tud valami közelebbit mondani az indoklással kapcsolatban? Egyáltalán azon kívül, hogy a jelenléte nem kívánatos, közöltek valamit? Közölték, hogy miért nem kívánatos a jelenléte?”

“Ez Róbertnek reklám. Ha mindkét oldal támadja, akkor valamit jól csinál.”

“A fidesz továbbra sem jobboldali. Igazából ezt adja el, mert 2010 óta ez eladhato, de ők ezt üzletből csinálják. Ők inkább az emeszpetol jobbra lévő párt. Tehát, h letiltanak ez még mindig ugyanaz a lemez, ami balról jön.”

“Meg vagy lepődve? Mert ha igen az nagy tapasztalatlanságra vall!:)”

“Elértünk oda, hogy egyetemeken tiltanak le embereket…kész sötétség.”

“Bakker, annyira sajnálom, Károlis vagyok, egy csomószor eszembe jutott, hogy milyen jó lenne, ha Robi jönne előadni/tanítani, mennék tutira. (Zacher Gáborra is). Ez annyira szomorú  (Sok változás van most a suliban sajnos..)”

“A hetekben Megadja Gábort és Bódi Ábelt tiltották le az ELTE – n; most. Puzsér Róbertet a Károlin. Mind a három eset felháborító. Mind a három esettől el kell határolódni!”

“Ezzel együtt a – szellemileg valóban nyomorúságos – tiltólisták, és a kultúrbalos cancel culture, PC, safespace, woke és biológiai valóságtagadás közé én nem tenném ki az egyenlőségjelet. Nem azért, mert az előbbi közelebb állna hozzám (nem áll közelebb), hanem mert az utóbbi hosszútávon sokkal súlyosabb következményekkel jár a társadalomban. Persze lehet, hogy a posztban nincs is ilyen egyenlőségjel, mégis azt hiszem, sok olvasó így fogja értelmezni.”

“A hatalom szemszögéből nézve téged még értelek is, de Zachernek mi a bűne? ”

“Nincs egy közeli kocsma, ahová meg lehetne hirdetni egy hasonló eseményt?”

“Háát a károlin diplomázni sem nagy dicsőség, nulla értékű nagyjából, munkahelyemen a károlis önéletrajzok azonnal a kukában végzik”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Kitiltotta Zacher Gábort és Puzsér Róbertet a Károli Gáspár Református Egyetem

Szólj hozzá!