Kitől kérjünk? Az egyháztól? Mészárostól? Orbán családjától?

Bár sokan a Kedves Vezető meghátrálásaként tekintették, győzelemként ünnepelték, hogy Semjén Zsolt (a Fidesz, a kormány, lényegtelen hogy nevezzük. A drótot minden esetben Orbán rángatja) visszavonta az önkormányzatok gyámság alá vonását, teljes ellehetetlenítését.

Persze, azok, akik megélték Orbán elmúlt tíz évének ámokfutását,

tudhatták, a Kedves Vezető rutinos bosszúálló, nem adja fel olyan könnyen. És láss csodát! Alig néhány nap alatt sikerült is megoldani azt, amit a nemzetközi nyomás miatt nagy duzzogva el kellett engedjen. Az önkormányzatokat, alig két hónappal az amúgy is kifeszített, borotvaélen táncoló 2020-as költségvetésük elfogadása után, azok után, hogy a járvánnyal kapcsolatos szociális-egészségügyi védekezésben-feladatokban már amúgy is magukra hagyta őket a kormány, mégis sikerül ledózerolni.

HA DEBRECEN KÖLTSÉGVETÉSÉT NÉZZÜK, ORBÁN ÖRDÖGI TERVE ÖNMAGÁBAN IS 720 MILLIÓ FORINTOS LÉKET ÜT A VÁROS KÖLTSÉGVETÉSÉN.

Ha mindehhez hozzáadjuk az egyéb bevételek kiesését,

azt, hogy adófizető vállalkozások ezrei mennek tönkre a napokban, csak Debrecenben, hogy munkavállalók tízezrei maradnak munka és jövedelem nélkül, hogy már önkormányzati cégek tucatjaiban is dolgozókat raknak az utcára, hogy a járvány miatti helyi védekezés százmilliókat emészt fel a helyi önkormányzatokban, így természetesen Debrecenben is, akkor nyer valódi értelmet Orbán hátborzongató terve!

Ördögi a terv

A kivéreztetett egészségügy után most az önkormányzatok maradnak források nélkül.
Kérdezem én, kitől kérjünk? A most is milliárdokkal támogatott egyházaktól? Mészárostól? A kedves Vezető családjától? Adnának? Kötve hiszem.

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, a koronajárvány tragédiáját használja fel arra, hogy beteljesítse beteg diktatúráját!

Ezekben a napokban már nemcsak a koronavírus által veszélyeztetett egészségügyben, a kereskedelemben, a közellátásban, rendvédelemben dolgozókért, szeretteink egészségéért, életéért kell aggódnunk. Ma már az önkormányzatok is veszélyben vannak. Míg országunk, Európa, a világ lakóit a koronavírus, addig a demokráciánk egyik utolsó bástyáját, az önkormányzatiságot, Orbán diktatúrája támadta meg.

El a kezekkel a városainktól, falvainktól!

El a kezekkel az önkormányzatiságtól, el a kezekkel a demokráciától!

Egy hozzászólás itt: “Kitől kérjünk? Az egyháztól? Mészárostól? Orbán családjától?

  • Avatar
    2020.04.05 - 15:42
    Közvetlen hivatkozás

    … a dozerolás előbb, az éhség pedig sokaknál már most megjött a húsvéti szeretett előtt!… ?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük