Kivételes gyönyört okoz ez a 4 csillagjegy – Hogy miként? Olvasd!

A párod fejébe nem láthatsz bele, de a csillagjegye elárul róla egyet s mást. Például, hogyan szerezz neki olyan örömet, amit majd kamatostól kapsz vissza. Csak bírd szusszal!

Az egyes csillagjegyeknek eltérő a sz.xuális étvágya

De ha figyelembe veszed, kinek mi a titkos gyengéje, és belemész a játékba, te jössz majd ki végül belőle győztesen és persze jóllakottan. Lehettek kapcsolatban, vagy csupán a testi vonzalom hoz össze titeket, a fantázia beteljesítése mindkét ember számára maradandó élmény lesz.

Próbáljatok ki izgalmas új dolgokat – de kizárólag addig a pontig, amíg testileg-lekileg mindkettőtöknek jól esik.

Skorpió – a gyönyörgép

Arról fantáziál, hogy minél gyorsabban a csúcsra juttat, és lehetőleg minél többször és többször. Olyan élvezetet szeretne okozni a neked, csupán az érintéseivel, amitől sikítasz, és könyörögsz neki, hogy folytassa, még, még! A Skorpió jellemvonása, hogy mindig fejlődni akar, és tanulni a múltja hibáiból. Így az is lehet, hogy felidézi az előző kapcsolatait. Ezt ne vedd zokon tőle, így akar rájönni, mit csinálhat még jobban a sz.xben.

Mert számára a te élvezetednél nincs semmi izgatóbb.

Oroszlán – hízelegj, és dorombolni fog

Egyértelmű, hogy mindig a figyelem középpontjában akar lenni. A kedvenc fantáziája, hogy az előjáték, a szeretkezés és beteljesülés minden pillanata kizárólag róla szól. Hatalmas örömet szerezhetsz neki, ha izgató öltáncot lejtesz, cserébe millió bókkal kedveskedik. A hízelgés a mindenük, így bármikor feltüzelheted, ha megsúgod neki, milyen vonzó, jóképű, és egyszerűen ellenállhatatlan.

Te fogod learatni a befektetett munka édes gyümölcsét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük