Kiemelt hírekKoronavírus

Koronavírus-infó! Látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweis Egyetem öt klinikáján!

Ki a kézivezérlő, kinek a kezében lesz az életünk? - A kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor

Amíg a kormány azt hirdeti, hogy minden megkötés nélkül lehet részt venni a hétvégi nagyrendezvényeken, addig a Semmelweis Egyetem közleményt adott ki arról, hogy látogatási tilalmat vezet be klinikáin. 

Merkely prof a plakátokon hirdetettel szemben mégis felelősen gondolkodik?

“2021. október 21-től látogatási tilalmat vezetnek be a Semmelweis Egyetemhez tartozó Városmajori Szív-és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán.

Súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója egyedileg adhat, alkalmanként 1-1 hozzátartozónak engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására. A fenti rektori utasítás, visszavonásig érvényes. Az intézkedésre a koronavírus és a szezonális fertőzések elkerülésének érdekében került sor.”

-szól a közlemény.

Gondolja meg, mielőtt részt vesz!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Szólj hozzá!