Kósa Lajos, a  legnagyobb közösségi oldalon, fizetett hirdetéssel próbálja menteni, a menthetetlent és bizonygatni ártatlanságát, hamis vád amivel támadják
[mnky_ads id=”10551"]


Ennyire futotta

“Sziasztok!

Egy csalót, Sz. Gábornét felhasználva próbál az ellenzék hazugságokkal lejáratni. Nem ér váratlanul: minden választási kampányban volt hasonló akciókban részem, ám kivétel nélkül mindig bebizonyosodott, hogy aljas rágalmak ezek az állítások.
A rendőrség nyilatkozata szerint Sz. Gáborné többeket becsaphatott, vele szemben csalás alapos gyanúja miatt eljárás indult.
Egy jól kitervelt csalással próbáltak megtéveszteni engem is, vélhetően Sz.Gábornét ebben egy bűnszervezet segítette. A konkrét üggyel kapcsolatosan haladéktalanul megteszem a feljelentést! “

[m[mnky_ads id=”10552"]r> Az igen lazára vett szöveg, ezer sebtől vérzik. Nem tér ki arra, hogy az ország második legnagyobb lélekszámú városának vezetőjeként, hogyan vághatták át a németül írt okmányokkal, amiről a tárcátlan miniszter maga mondta, “hitelesnek tűntek”. Elfeledkezett arról is Kósa közszolga,hogy közeli barátainak  mondott cimborái mit kerestek az “örökösnővel” közös cégben? Az ellenzék fogta a kacsóját, amikor az iratot aláírta, vagy pisztolyt tartottak a fejéhez?

 

Kósa a háztetőn – Ha én Kósa lennék, jaga diga diga dom….

Mr. 20% kevesebbel is beéri, ha az elég sok

Valószínűleg terjedelmi okok miatt nem foglalkozik  Kósa, a hamis vád boncolgatása közben  azzal, hogy miért is kívánt 800 millió forintot – ajándékként–kisnyugdíjas édesanyjának átutaltatni. Ezt hivatalos közjegyzői okiratban is rögzítették, a most szélhámosnak mondott csengeri lakossal. Vajon kinek jutott eszébe, hogy az 1300 milliárdból le kellene csippenteni egy kis aprót, Kósa anyukának. Lenne egy tippem. Ha jól számolom, az összeg  igen messze van a cívis városban egykor szokásosnak mondott  20 százalékos alkotmányos költségtől.

A 2014-es parlamenti választások előtt Simon Gábor, az MSZP akkori elnökhelyettese hasonlóan gyanús ügybe keveredett. A Fidesz – média ízekre tépte, Polt Péter ügyészsége semmi perc alatt lépett. Az MSZP országos vezetése– a pártból időközben kilépett, képviselői mandátumáról lemondott — Simon országgyűlési képviselői -jelöltségét – ha jól emlékszem- három napon belül visszavonta, és még ma sem tudjuk megalapozott vagy hamis vád volt-e a támadás alapja.

Kosának mindent szabad?

A Fidesz országos vezetése, a párt lakájmédiája Kósa esetében nem ilyen következetes. A botrány pedig már a házukon belül van. Ha igaz, hogy a Fidesz egyik nagyhatalmú emberét egy szabolcsi háziasszony meg tudta  vezetni, azt bizonyítja, Kósa alkalmatlan arra, hogy közpénzből eltartsuk. Amennyiben – ahogy a városi legendákban hallani–netán más pénzügyi manipulációk is lehetnek a háttérben, akkor a miniszter azért méltatlan arra, hogy közfeladatot lásson el.

Az elmúlt időszak Kósát érintő botránysorozata azt bizonyítja, hogy a volt debreceni polgármesternek nincs helye a közéletben, nem szabad közpénz közelébe engedni. Lali király számára elérkezett az idő a diploma megszerzésére, ha máshol nem a rácsos pihenőben.
[mnk[mnky_ads id=”10553"]

Kapcsolódó

Havas Henrik: Már hogyan lehetne Kósa Lajos hülye?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét