Kövér 2.000.000.- forintra büntette Hadházy képviselőt!

Kétmillió forintra büntette az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt – tudta meg az ATV Híradója.

Hová kerül a büntetéspénz?

Mint arról beszámoltunk,

“Stop propaganda!”

felirattal ellátott táblát lógatott le a karzatról Hadházy Ákos a házelnök feje fölé hétfőn a Parlamentben.

Kövér László válaszul kitiltotta a képviselőt a Parlamentből.

Forrás

A képviselő így írt a történtekről közösségi oldalán:

“Ez a „Parlament” már nem az az Országgyűlés, amelynek munkájában érdemes lenne részt venni. A magát Istennek képzelő Fidesz az októberi akcióm után ismét durván szigorította a játékszabályokat, az országgyűlési képviselők durva jogfosztását eredményező törvénymódosításokat fogadott el.

Kövér László azt akarja,

hogy az ellenzéki képviselők a kormány legpiszkosabb hazugságait és hergeléseit, alázásait is csendben, hátratett kézzel, jólfésült szónoklatokkal viseljük el a parlamenti padsorokban. Én ezt nem tudom elfogadni és hiszem, hogy az eddiginél még kevesebb értelme van bent maradni. A karzaton amúgy ugyanúgy megbüntethet K. László – már ki is tiltott mára, és bejelentette, hogy számíthatok a bírságra –, de egyrészt tehet egy szívességet, másrészt a karzaton nem kell úgy tennem, mintha hajlandó lennék részt venni ebben a színjátékban.
Nincs befolyásom arra, hogy a Fidesz bábjaként működő ál-Alkotmánybíróság, ál-Számvevőszék, ál-Médiatanács, ál-MTVA, ál-Ügyészség stb. eljátssza, vannak a hatalmat kontroll alatt tartó szervezetek Magyarországon. Egyetlen dologra van ráhatásom:

nem játszom el, hogy van valódi parlamentünk és nem játszom el, hogy van a „Parlamentnek” még komolysága vagy tekintélye.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük