Kövér László nem sokat lacafacázott, aláírta a felhatalmazási törvényt!

Hétfőn a parlamentben a Fidesz (a Mi Hazánk képviselőivel és a német nemzetiségi képviselővel kiegészülve) elfogadta a felhatalmazási törvényt.

A jogszabály értelmében az Országgyűlés határidő nélkül

meghosszabbíthatja azoknak a rendkívüli intézkedéseknek a hatályát, amelyeket a kabinet vezetett be a koronavírus-járvány kezelésére, és amivel lehetővé válik, hogy az Orbán-kormány további, a törvényektől eltérő rendeleteket alkosson a veszélyhelyzet ideje alatt.

Gulyás Gergely és Varga Judit miniszterek korábban úgy számoltak, ha a Ház által elfogadott törvényt Kövér László házelnök és Áder János köztársasági elnök is soron kívül aláírja, az

már éjféltől hatályos lehet.

Kövér László házelnök aláírására nem kellett sokat várni

Négy óra után pár perccel a parlamenti honlapon már az állt, hogy a felhatalmazási törvény Áder aláírására vár, Kövér László már ezt megtette, aláírása után megküldte azt a köztársasági elnöknek.

Remélhetőleg ők tudják, merre találni a köztársasági elnököt!

figyu

3 hozzászólás

 • Avatar
  2020.03.30 - 17:18
  Közvetlen hivatkozás

  Ne féljetek-: az országunk elnöke is aláírja-: rögvest! Okos ember! Higgyétek csak, nyugodottan-: el!

  Válasz
 • Avatar
  2020.03.30 - 17:23
  Közvetlen hivatkozás

  A mi hazánk és a német nemzetiségi képviselők NÁCIK mint viktorka, tehát ez így jól van, vagy tévednék? Kik voltak azok a nagyon BUTÁK akik ezeket megszavazták?

  Válasz
 • Avatar
  2020.03.30 - 17:26
  Közvetlen hivatkozás

  A kövér GECI meg egy triumvirátus ALJAS tagja, ez még az anyjának a halálos ítéletét is aláírná, ha O1F ezt kérné tőle, ennyit az emberi mivoltról, csak súgom.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük