Érdekes hely ez a parlament! A köz szolgája, akit megválasztott a rá szavazó polgár nem kérdezhet csak úgy vaktában, ahogy eszébe jut. Ki kell járni a rögös szolgálati utat, nincsi ezel semmi baj egészen addig….

Palkovicsot kérdezték volna, de Kövér nem úgy gondolta….

Mint arról beszámoltunk, Mészáros-közeli kézbe kerül a T-Systems az ország egyik legnagyobb informatikai cége. Erről akart érdeklődni Bencsik János Jobbikos képviselő és ahogy „az írva vagyon” be is adta írásbeli kérdését, majd várt.

 

Cikkünket olvasva elküldte posztját, amit közösségi oldalán tett közzé és érdekes információt tartalmaz:

„A portáljukon megjelent, T-Systems felvásárlásáról cikk kapcsán szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy az ügyben júniusban írásbeli kérdést nyújtottam be Palkovics László illetékes miniszterhez, a válaszadást azonban Kövér László házelnök – pont a mai napon – megtagadta. “

Íme, a poszt:

„Ma levelet kaptam Kövér Lászlótól. A házelnök visszautasítja június 25-én benyújtott írásbeli kérdésemet, amelyben azt tudakoltam, igazak-e a piaci pletykák, hogy kormányközeli oligarcha kezébe kerülhet a Telekom.

Kövér László szerint a feltett kérdésem “kormányzati feladatkört nem érint”, ezért a válaszadást a házszabályra hivatkozva elutasítja.

Válaszolt azonban helyette az élet:

ma bombaként robbant a tőzsdei hír, hogy a Mészáros Lőrinchez köthető 4iG Nyrt. megvásárolja a Magyar Telekom Nyrt.-től a T-Systems Magyarország Zrt.-t.

Fontos rögzíteni, hogy a T-Systems az ország vezető infokommunikációs szolgáltatója és számos cég, intézmény partnere, amely az állam és a választópolgárok
viszonyában érzékeny adatvédelmi kérdéseket vet fel…

Jó úton haladunk, hogy 2022-re 1️⃣9️⃣8️⃣4️⃣ legyen.”

Ahogy  mondani szokás:  No comment!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét