BanánköztársaságKiemelt hírek

Rab László: kutyából nem lesz szalonka, avagy jöjjenek velem a gigánt kiállításra

Rab László: kutyából nem lesz szalonka, avagy jöjjenek velem a gigánt kiállításra

Igen jól állnak a Vadászkutya Világkiállítás látogatottsági mutatói, a rendezvény a népnyúzó kormánynak köszönhetően újra elhelyezte Agyarországot a világtérképen, megint vagyunk valakik, egészen pontosan mi vagyunk a Janik. Rab László szŰrreál összefoglalója a 37-es hétről.

Anya, apa, teknős és bicigli

A 17 milliárd forintra tervezett, de aztán jóval 50 fölé kúszó rendezvényt ugyan a neobolsevik hangok pénzmosó dzsemborinak tartják, az agár sajtószabadság nagy barátja, Kétvizslás Kovács Zoltán is szóvá tette, hogy a Soros/Gyurcsány/Hasfelmetsző Jack hármasból valaki mindég bántsa a hazát. Ne törődjünk vele, legyünk büszkék rá, hogy újra lövöldözhetünk, puffogtathatunk. A szervezők egyébként a könnyebb áttekinthetőség érdekében ismert minista politikusokról nevezték el a kiállítási helyszíneket, most a szintén milliárdokat fölemésztő gigánt szarvasagancs bejáratról szerényen ne is szóljunk, ízlés és világhír találkozik itt, bár én még olyan két lábon járó egyeddel nem találkoztam, aki az elkövetkező hetekben a VV-re tervezett volna kirándulást.

Ott van például a Borkai-stand, melynek installációjában szerepet kapott a csikólátás, mint az egyik legismertebb magyar vadászati hagyomány. Már a honfoglaló magyarok is alkalmazták, na jó, akkor még nem heroinnal működött az aktus, de egyes bizánci források szerint (Bölcs Leó) megszárított és porított légyölő galócával is el lehetett érni ugyanazt a hatást, mint amit a későbbi századokban a politikusok bevezettek. Különösen népszerű a standnak az a része, ahol anya és apa – nincs rá jobb szó – dugással foglalatoskodik. A szervezők – ügyelve a kiskorú látogatókra – itt a keremaringózás kifejezést alkalmazták. Család különben az, ahol egy – azaz egy – anya, szám szerint egy apa, egy kutya, egy teknős, két taliga és három bicigli van, minden másra azt kell mondani, hogy nem felel meg a keresztény kritériumnak.

Baloldali médiabölény

A Kövér-standon hatalmas bajuszkapun lehet bejutni, a szervezők ellenőrzik, hogy a látogató fejében nincs-e véletlenül balliberális gondolat, nem felejtette-e valaki a zsebében a régi MSZMP-párttagkönyvét, erre a Minnerstájsz-féle Fideszében nagyon kell ügyelni. A kommereket arról lehet fölismerni, olvasható a kiállítást népszerűsítő – milliárdokból készített – gyufacímkén, hogy indulnak az előválasztáson, amit csak túlterheléses támadással lehet a magyar nép érdekében blokkolni. Kutyából nem lesz szalonka – olvasható a szintén milliárdokból, hetvenezer fácántollból kirakott feliraton, mely jól látható a Holdról is. Erre újabb milliárdokat költöttek, de megérte, mert ezzel lehet ellensúlyozni a baloldali médiabölényt. Elnézést: médiafölényt…

A Szájer-stand bejáratánál egy ereszcsatorna látható, azon kell a látogatóknak leereszkedniük. Úgy van kiépítve, hogy innen juthatunk át a Fideszita Szellem Vasútjának indulóállomására. Ez voltaképpen egy kisvonat, mely már csak azért nem tud vágányokon futni, mert ellopták. Maga a lopás egyébként központi kategóriája a kiállításnak, a központi standon például a látogatóknak enyvbe kell a kezüket mártani, hogy jobban megértsék, mit jelent Magyarországon a nemzeti kormányzás.

A Semjén-standon kiállítottak egy óriási műanyag rénszarvast, helikopter lóbálja a levegőben egészen a kiállítás végéig, ennek költségei tetemesek, de elenyészőek ahhoz, amit máshol ellopnak.

A Mészáros-standon azt állították ki, hogy elég, ha rokona vagy valakinek, egészen biztos, hogy bevesznek a hajtók közé. De nem sorolom tovább, nehogy ellőjem a poént. A bejárat mellett különben Kovács ikervizslái teljesítenek szolgálatot, a látogatók, ha kívánják, megnyalathatják kezüket a világhírű magyar vadászebekkel. Itt egyébként külön standon mutatják be a nyalás évszázadait, ez az egyik legnépszerűbb része a Covid negyedik hulláma előtti utolsó nagy összejövetelnek, amelyen a látogatók mindenféle elővigyázatossági intézkedés nélkül egymás nyakába köhöghetnek. Az erre vonatkozó filozófiát tartalmazza az a felirat, amelyet a

Minner főstandja előtt helyeztek el: Csalánba nem üt a ménkű.

Választási krumpli

Papírmaséból építették fel a Karamella Kolostor kicsinyített mását, s rögtön a bejárat mellett a telefonlehallgatást gyakorolhatják a vendégek. Utána a hazudozás és a cselszövés technikáit mutatják be, ami nagyon bejön a VV-re látogató irgalmatlan tömegnek. A főstandot úgy alakították ki, hogy ne lehessen kikerülni. A pénzmosás technikáit bemutató tárlat szemléletesen mutatja a drog és a mérgező politika terjesztésének módjait. A legvégén egy szégyenfal előtt kell elhaladni, itt plexi fejvédőt kap mindenki, aki áthalad, egy automata föntről köpéseket állít elő: a jövőt vizionálják vele. Mit kell majd tenni évek múlva, amikor a NER politikusai már nem lesznek olyan szépszámúak. A látogatók között fejenként egy-egy kiló választási krumplit sorsolnak ki. Már ezért is megéri elmenni a Vadászkutya Világkiállításra. Egyébként mennyi lehet ott egy belépőjegy ára? Ez volt a 37-es hét, harapjon most már a 38-as!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Rab László: kutyából nem lesz szalonka, avagy jöjjenek velem a gigánt kiállításra

About Author

Comments (2)

  1. […] by adrianalcott  Rab László   >Igen jól állnak a Vadászkutya Világkiállítás látogatottsági mutatói, a rendezvény […]

Szólj hozzá!