Lázár gigabejelentése: vidéken élni jó! Hogy miért? A kérdésre meghökkentő válasszal áll elő!

A ténymegállapítás igaz, annak, aki vidéken szeret élni, minden bizonnyal ez a megfelelő élettér. Aki inkább a várost választja, biztosan azt szereti. Embere válogatja, ez benne a remek!

Lázár kijelent és indokol

Lázár János közösségi oldalán adott hírt a felismerésről:

“Vidéken élni jó, az érvényesülés akadályait pedig lépésről lépésre számoljuk fel!

Földeákon 400 nap múlva a fiatalok egy korszerű sportcsarnokot és közösségi teret vehetnek birtokba. Köszönet a kormány támogatásának! Sok sikert polgármester úrnak! Gratulálok minden Földeákinak!”

Ha jól értjük, cirka másfél év múlva – ha a koronavírus is úgy gondolja- egy sportcsarnok okán lesz remek Földeákon élni. Tudja a fene!

Lehet, hogy jobban örülnének a fiatalok, ha először biztos munkahelyük lenne a már említett községben, ahol összesen 3.300 körüli ember lakik korra, nemre való tekintet nélkül.

Köszönet a kormánynak?

Biztos unos-untig hallotta már, így tudja minden magyar állampolgár, hogy a kormány bármennyire is jó fej, -lenne- egy megveszekedett fityingje sincs. Amit osztogat üptre, az a mi közös adóforintunk és az EU támogatásai. Így lázár úr rossz helyre címezte a hálálkodást.

https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/posts/772519546813507

tiszteletet

Egy hozzászólás itt: “Lázár gigabejelentése: vidéken élni jó! Hogy miért? A kérdésre meghökkentő válasszal áll elő!

  • 2020.09.09 - 14:11
    Közvetlen hivatkozás

    lázár : Miért nincs minden faluban sportcsarnok , ahol az isisek tudnának tornászni ? Csak a torna kötelező , a feltételek nem ?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük