Legyen a Lánchíd stadion!

Azért ez a Lánchíd felújítás nem semmi egy dolog. Mert ugye Orbán Viktor úgy döntött nem adja oda a fővárosnak az adófizetők pénzét az építkezés egészére.

Mert azt véli magában azzal ő rendelkezik!

A főváros választói hibát követtek el szerinte amikor ellenzéki jelöltre szavaztak, és a pocakos focihuszárnak ez azóta nagyon bántja a sunyi alattomosságát, ezért most is gerinctelen féreg módjára bünteti őket ezzel. Ezt az ország nagy része is meg fogja majd ismerni, ahonnan a hatalom bábjai ki lettek rugdosva a városokból.

Azonban ha én lennék az a magas polgi a fővárosban

nem a híd felújítása mellett kardoskodnék, hanem stadionná alakítanám a területet, na arra biztos kapnék támogatást a saját adómból. Orbán Viktor elborult agyában más épületforma amúgy sem létezik, csak ebben tud gondolkodni.

Ez lenne a világon az egyetlen stadion ami a víz felett ível át

Két kapu már van hozzá pillér formájában, a játéktér meg lehetne közte az úttest. Még fel is lehetne festeni, csak hosszában, szaggatott vonallal. A fociban ez nem lenne zavaró, lehet a többi stadionban fel sem tűnne az ilyen jelölés, csak a nézőknek. Ehhez még törvényt sem kell módosítani, minden magyar stadionban ezt lehet látni, két kapu, meg vonalak, félkör, rohangáló emberek.

Mondjuk a túlárazás miatt fűthető is kell hogy legyen az egész pálya, ez nyáron nem probléma. Viszont kazánház, fényágy, domb van a közelben, arra nem lehet külön lopni a közpénzből. Azért nem Felcsúton vagyunk ahol szabad a rablás, csak az ország fővárosában, így ide nem kell külön kisvasút sem utasok nélkül. Ez nem fog tetszeni Orbán Viktornak, de a lelátón behozhatja a következő magánrepülőre valót.

Az lenne a jelenlegi gyalogos rész a pályázatban

Még csak a játéktér felé sem kell lejteni a nézőtérnek, itt a környezet lenne a látnivaló. Végül is a stadionokban a játékot kellene nézni annak a pár ezer embernek az országban aki odamegy, pedig az elég alacsony színvonalú, sokan meg még szotyit is köpködnek a VIP páholyban, pedig az ma már gusztustalan. Ez a nézőtér párhuzamos lenne a pályával, kilátással a világörökség látványára.

De végül is egy stadionban ma hazánkban nem muszáj a magyar focit nézni, főleg ha az ilyen színvonalú. És a lelátót le is lehet fedni okosban, ülőhely sem kell csak papíron. Ez olyan orbánosan fideszes lenne, mintha egy gázszerelő lenne a kivitelező.

Szóval akkorát lehetne borítani egy ilyen pályázattal Orbán Viktor gőgös pökhendiségére, ami a világ előtt csak még nevetségesebbé tenné, ami mondjuk már így is kínos az országban maradt józan észnek.

Széchenyi meg forog a sírjában, és szégyellhetjük magunkat előtte

Ő ezt a hidat az országnak építette, most meg egy gazember le fogja köpni az emlékét! Ezt a hidat a nép azért kapta hogy emelt fővel járjon rajta, most meg ismét csak a vállát vonogatva süti le a szemét miközben elhalad az oroszlán előtt.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük