Bogdán László: Fizetett hirdetés a cigány ellen…!

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában lelkeket mételyező telefonos szavazást indítottak a gyöngyöspatai romáknak megítélt kártérítéssel kapcsolatban. Ez csak arra jó, hogy még inkább erősítse az emberekben a cigányellenességet, fokozza a gyűlölködést.

A kérdés így hangzott:

A szavazás vasárnap (január 19.) este 19.30-ig tartott.

Óriási meglepetésre volt 3 százalék olyan szavazó, aki nem osztotta Orbán Viktor álláspontját.

Csak nehogy bajuk legyen ebből, hiszen a telefonszámaik kikereshetőek lehetnek, ha a Vár ura azt jónak látja.

végeredmény szerint a szavazók 97 százaléka Orbán Viktorral ért egyet és csupán 3 százalék az, aki a Soros-szervezetek mellé állt a kérdésben.

Bogdán László, Cserdi polgármestere gondolatai a fentiekről közösségi oldalán tette közzé:

“Kedves Barátok!

Beer Miklós képe illik az alkalomhoz, aggódó és jóságos ember aki képes mindenkiben a jót látni! A kép teljesen elviszi az igazi kérdést és választ fog adni arra, ami a népesség 86% számára teljesen egyértelmű!

Én pontosan tudom mi lesz a népesség válasza!

Kit érdekel Soros György és a témája??! Engem nem! Az ember számít és nem a színe! Amikor a Cigány nem számít embernek!! Fizetett hirdetés van már a cigány ellen…!

Nem várok el semmit és senkit, azt sem, hogy indulatos kommentek legyenek a falon.
Biztos vagyok abban, el kell gondolkodni azon, kinek és milyen joga van ahhoz, hogy embereket és helyzeteket tegyenek ki tényeknek, valamint a közhangulatnak!!”

A kommentekből:

“Ez a rezsim bárkit beáldoz a hatalomért. Tegnap a migránsok, ma a cigányok, holnap a fogyatékkal élők, holnapután a 170 centin felüliek és így tovább. Mindegy kicsodák, a lényeg a gyűlölet, amivel le lehet foglalni az arra fogékonyakat. Gondolkodjon mindenki, és ne hagyja magát megvezetni.”

“Ha egyenlően kezelték volna őket a többi gyerekkel , valószínű tudnának írni , olvasni !! Lemorzsolódás biztosan lett volna,de nézzünk már szét a tágabb környezetünkbe , hol nincs ?? Nekik az esélyt sem adták meg a felzárkózásra !!! Nekik oktatás kell , nem nyelvvizsga támogatás !! Szégyen amit a kormány művel !!! ”

“Higgyétek el, nem csak a cigányokra feni a fogát.A betegekre, öregekre, szegényekre…………..itt már nem számít a bőrszín!Ő nem Isten embere, hanem a sátáné ”

“Ez nagyon szomorú egy olyan országban, ahol tömegesen hurcolták el őket a zsidókkal együtt a második világháborúban. Tette ezt az a Horthy, aki elsőnek írta alá a zsidótörvényt.”

“A következő célpont bármilyen ismérv szerinti emberek csoportja lehet: szemüvegesek? az O.V. -nál magasabbak? nem pocakosak? elegánsak? stb. stb. stb., de akár O.V.-szerűek is lehetnek, a van sapka/nincs sapka klasszikus módszere szerint. A címke csak ürügy, a cél a lényeg, amit el akarnak érni – a gyűlöletkeltés, az oszd meg, és uralkodj, amihez a magyar társadalom kiváló alany. ”

És még folytathatnánk….

Az olvasók többsége nem ért egyet azzal amit a miniszterelnök mondott, olyan precedensnek tartja, amelynek a következményei ma még nem beláthatóak. Többen megfogalmazták, hogy nem szeretnék, ha újra masíroznának a szélsőjobbos szabadcsapatok, félelmet keltve a magyar cigány emberekben. Veszélyes útra lépett Orbán, az október 13-i nagy pofon után, úgy látszik újabb legyőzendő ellenséget keres, s ezt a társadalom egyik leggyengébb önvédekező eszközeivel rendelkező, megosztott cigányokban vélte megtalálni.

4 hozzászólás

 • Avatar
  2020.01.21 - 21:57
  Közvetlen hivatkozás

  Mélységesen igaz al leírt vélemény és 100 %-ig egyetértek. De hiába, ha magyarok 97 %-a Orbánnal ért egyet !

  Válasz
  • Avatar
   2021.01.02 - 10:07
   Közvetlen hivatkozás

   Szeretném látni azt a 97%-ot.
   De úgy, hogy az utca népét kérdezzék meg, név nélkül,mert tudnivaló hogy a fityesz nem szereti az őszinteséget !

   Válasz
 • Avatar
  2020.01.28 - 17:57
  Közvetlen hivatkozás

  Dehogy!!!!!!.biztosan NEM ért egyet Orbánnal a Magyarok 97% !!!!csak azok a Fideszes eszelősök, akik szavaztak a Hír Tv.-ben. Lemoshatatlan szégyen amit Orbán és retye-rutyája művel,Kormányzás címén!!!

  Válasz
 • Avatar
  2020.01.28 - 18:02
  Közvetlen hivatkozás

  “Ha egyenlően kezelték volna őket a többi gyerekkel , valószínű tudnának írni , olvasni”

  Soha jobb dolguk nem volt a cigányoknak, mint a szocializmusban. (Merem remélni, hogy ha senki más nem is, azt az időszakot ők vissza sirják!!!)
  -A szocializmus a cigányoknak lett kitalálva. !!!!
  És még abban a rendben sem sikerült felzárkózniuk.
  Persze lettek egyetemet, és főiskolát végzett “disz-cigányaink” -okosabbak ugyan nem lettek, de legalább volt papirjuk.-
  -Én a’ mondó vagyok, ne adják a kezükbe a pénzt!!! Úgyis a játékgépekbe dobálnák, ill. alkoholra, bulizásra költenék!!!
  És azok akik ennyire “védik” a cigányokat, kérem, hogy tanitsák őket!!!
  Lássuk, meddig birnák cérnával!!!
  Amikor egy negyedik osztályba járó “családos apuka” jó nyakon vágná.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük