Vásárhelyi Mária: Nem, a vezető politikusok nem zsidóznak, és csak néha cigányoznak, buziznak

Ilyen az, amikor a magyar kormányfő zéró toleranciát hirdet az antiszemitzmussal szemben.

Miután a közpénzekből fenntartott állami televízió

tartalomszolgáltatásért felelős főszerkesztője hosszú évek óta egy ex-jobbikos, szélsőjobboldali, hírhamisító, most a Magyar Rádió leghallgatottabb csatornájának élére is egy antiszemita, rasszista, gyűlölködő vezetőt neveztek ki, aki a faceboook oldalán rendszeresen antiszemita, rasszista bejegyzéseket posztol.

Mindeközben a háborús bűnökért elítélt Wass Albert bekerül a kötelező iskolai tananyagba, és egy főváros melletti településen a Radnóti Miklós közösségi ház udvarán Wass Albert szobrot avat – Budapest díszpolgári címmel kitüntetett – volt főpolgármestere.

A kormánypártok által fenntartott álmagán médiumok

pedig napi 24 órában zúdítják közönségükre a mássággal és másként gondolkodókkal szembeni gyűlöletet. Így ivódik be az emberek pórusaiba az antiszemitizmus, a kirekesztés. Észrevétlenül válik mindennapjaink természetes részévé a rasszizmus.

Nem, a vezető politikusok nem zsidóznak, és csak néha cigányoznak, buziznak, de ennél sokkal mérgezőbb, amikor a „nemzeti főadókon” ez válik a természetes beszédmóddá. Ehhez ugyanis nem kell „mély lélegzetet venni”, nem kell sajtótájékoztatót tartani, ezt lassan ható méregként, cseppenként kell adagolni ahhoz, hogy célt érjen.

A közönség észre sem veszi, hogy hogyan nyeli be ezt a szennyezett mentalitást,

gondolkodást, hiszen éjjel-nappal szól a lakásában a Kossuth Rádió, este leül az állami tévé elé, és ott mindenki így beszél. Ez lesz a természetes közege. Így volt ez a harmincas években, és így van ma is. És ne nyugtatgassuk magunkat azzal, hogy az állami médiát olyan kevesen hallgatják, nézik, mert ez nem igaz!

A Kossuth Rádió mindmáig a leghallgatottabb rádióadó és összességében nagyon sokakhoz jut el az állami televízió valamelyik csatornájának tájékoztatása is. Fontos dolog, hogy minden rendelkezésünkre álló eszközzel védekezzünk és tiltakozzunk a természeti környezet szennyezése ellen, de legalább ilyen fontos, hogy a szellemi környezet szennyezésével szemben felvegyük a küzdelmet.

2 thoughts on “Vásárhelyi Mária: Nem, a vezető politikusok nem zsidóznak, és csak néha cigányoznak, buziznak

  • Csepel a főváros XXI. kerülete. Egyébként egyetértek.

  • Miért van ez a magyargyűlölő szekus, román besúgó még mindig szabadlábon?!
    Csak nem azért mert ilyen puhapöcs-demokráciában nem mernek hozzányúlni az e-fajta nemzetközi vörös-fasisztákhoz?!
    Ezt a gyűlölködő állatot, már a családja sem bírta elviselni!
    Egyedül már csak a szennylapok megmondója!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük