Lehet tippelni, hogy Varga Judit egy nap alatt hány különböző ügyben hivatkozik a "magyar emberek felhatalmazásának" mennyiségére! - Városi Kurír

Sorting by

×

Lehet tippelni, hogy Varga Judit egy nap alatt hány különböző ügyben hivatkozik a “magyar emberek felhatalmazásának” mennyiségére!

Varga Judit közösségi oldalain számolt be hétfői napja be-illetve kiszólásairól, bár az Ő olvasatában csak azt tette az unió ülését, amire felhatalmazza Őt a kerítésen belüli 2/3. Jelentkezzen, aki hallott valamit bármely kormány-potentáttól arról, hogy konkrétan mire kérték és kapták a választói felhatalmazást!

Hirdetés

1.) “Megújítjuk Európát!”

“A mai tanácsülésen napirendre került az Unió jövőjéről szóló konferencia, melynek kapcsán hangot adtam a magyar emberek aggodalmainak. A hazai ajánlásokból ugyanis egyértelműen kiderült, hogy a Lisszaboni szerződés rendszere kudarcot vallott, mivel utat engedett a lopakodó hatáskörbővítésnek. Ennek megálljt kell parancsolni, meg kell védenünk a nemzetek szuverenitását! Elég tehát a szavakból, eljött a tettek ideje!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Judit (@dr.varga.judit) által megosztott bejegyzés

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Fideszre szavazók hány százaléka tudja, hogy mit tartalmaz a Lisszaboni szerződés és, hogy az ikszelésnél ez lebegett-e a szemük előtt!

2.) “Újra napirenden volt Európa megfáradt, beteg lova…”

“A mai tanácsülésen újra előkerült a már teljes érdektelenségbe fulladó és lassan négy éve húzódó 7-es cikkely szerinti eljárás, igaz, a mostani kihívásokkal teli helyzetben volna sürgetőbb feladata is az Uniónak. Április 3-án ráadásul bebizonyosodott: a magyar emberek nem osztják a balliberális oldal aggodalmait. A magyar kormány pedig minden kérdést megválaszolt már korábban, amelyek azonban mind elismerés nélkül maradtak. Mi, mindenesetre maradunk a közösség elhivatott tagjai, állunk a tagállamok és az uniós vezetők rendelkezésére és csak arra bátorítjuk őket, hogy értékeljék hazánk konstruktív hozzáállását!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Judit (@dr.varga.judit) által megosztott bejegyzés

A lista nem tartalmazza a hétfői nap termését, csak ízelítőnek szántuk! + egy ráadás…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Judit (@dr.varga.judit) által megosztott bejegyzés

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.