Lendvai Ildikó: Legyél előválasztópolgár!

Izgalmas: Magyarországon most próbáljuk ki először. Mindenképpen jobb, mint az áttekinthetetlen háttéralkuk. Segíts dönteni: Horváth Csaba vagy Karácsony Gergő alkalmasabb Budapest élére!

Annak bizonyítására,

hogy lehet a fővárost szolidárisan és demokratikusan vezetni, nem úgy, mint az országot. 33 helyen szavazhatsz: sátrakban a Nyugati téren az óránál, a Szél Kálmán (Moszkva) téren, a Blahán, az Örs vezér téren, a Móricz Zsigmond körtéren, Csepelen a Görgey Artúr téren, a 15. kerületi Fő téren vasárnap délig, vagy ha jobban útba esik, a kerületi MSZP- vagy Párbeszéd irodákban.

Csak a lakcímkártyádat, a személyidet és a véleményed kell magaddal hozni!

Akinek nehéz a közlekedés, kérjen mozgóurnát a 06 80 980O27 ingyenes számon. Ha még több információt akarsz, nézd meg az Előválasztás2019.hu-t!

A jelöltek vitáját megnézheted a Városi Kuríron,(szerk.) ha visszakeresed az atv Egyenes beszéd c. műsorában az interneten, vagy elolvasod a nepszava.hu szombati számában.

Látni fogod: két különböző karakter, de hasonló célok.

Szánj rá pár percet, ha már választópolgár vagy, legyél ELŐVÁLASZTÓPOLGÁR is! Ne feledd: kis lépés Neked, nagy lépés a demokráciának. Meg Budapestnek. Meg az országnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük