Letartóztatták Katie Price-t!

A fénykorában erotikus magazinok oldalain szereplő 40 éves angol Katie Price úgy tűnik jól felöntött a garatra, amikor beugrott ex-barátja, Kris Boyson 30. születésnapi partijára. A sörrel-borral-Tequila-val folyó buli képeit az ünnepelt szorgalmasan dokumentálta is Insta oldalán.

A pink Rover titka

A hajnalban járőröző rendőrök egy álló, alaposan összetört pink Range Rover-re lettek figyelmesek szerdán, két óra magasságában. Benne ült a sértetlen Katie, akinek – s ezt a rendőrségi források is megerősítették – nem történt baja, de miután megfújta az alkohol szondát, azonnal letartóztatták. Ugyanezt a Barbie rózsaszín gépkocsit akarta egyébként eladni már hónapok óta. Katie a közelmúltban kapta vissza jogosítványát, miután hat hónapra bevonták gyorshajtás miatt.

Karie 2018

Az egykori glammodellnek igazán mozgalmas volt az idei év: miután megcsalta 31 éves férjét, a testépítő Kieran Hyler-t az év elején, randizni kezdett legidősebb fia, Harvey személyi edzőjével, az akkor 29 éves Kris Boyson-nal. Kris szeptember elején jelentette be Instagram oldalán, hogy már nem alkotnak egy párt. Katie – művésznevén Jordan – pedig nem vesztegette az időt: azonnal „rácuppant” a 25 éves Alex Adderson-ra. A milliomossal forró napokat töltött Ibiza-n, s azóta is randiznak.

Mi tagadás, ráfért a lazítás Katie-re, mert októberben már a második bírósági meghallgatás elé néz, zavaros pénzügyei miatt. Házassága csődje után megjárta a rehabot is kokainfüggősége miatt és kezelték poszttraumás stressz szindrómával is. Utóbbiban szerepet játszott anyja súlyos egészségi állapota, saját, hajdan virágzó üzleti birodalmának megroggyanása, valamint egyre rosszabb kapcsolata két gyereke apjával, a 45 éves angol-ausztrál énekessel, Peter Andre-val.

Price-nak három házasságából öt gyereke született, de számos futó kapcsolata is volt, hírességekkel és sportolókkal. 1999-ben ellopták akkori férjével „forgatott” egyik szexvideójukat a lakásukból. Ez lett az egyik legnépszerűbb celeb-szexvideó. Katie nemcsak topless modellként csillogott, volt valóságshow szereplő, énekes és üzletasszony is.

Hasonló

Válik a Hollywood-i sztárpár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük