Levélváltás Kocsis Mátéval

Akik figyelemmel kísérik a Városi Kurir oldalán megjelenő publikációkat, azok bizonyára emlékeznek egy általunk közreadott levélváltásra a fideszes Fónagy János államtitkár és egyik olvasónk között a késedelmes nyugdíjfizetésről. Olvasónk nem nyugszik, tényeket szeretne megismerni a sorosozás témakörében is. Most Kocsis Máté, fideszes frakcióvezetőnek írt. A leveleket szó szerint hozzuk nyilvánosságra.

Kocsis Máté Úr!

Meglepetéssel olvastam a független médiában (24.hu) az ön nyilatkozatát, miszerint:

„a tüntetésen azok a pártok vettek részt, amelyek támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit “

Illő tisztelettel érdeklődnék, hogy a fenti kijelentésre milyen közvetlen bizonyítékai vannak és adott esetben (pl. sajtóper), vagy egyszerűen hamis vádról van-e szó? Válaszában kérem, térjen ki arra, hogy milyen bizonyítékai vannak arra, hogy S.Gy. milyen tetteivel állította hadrendbe magyarországi embereit, ill. ezeknek milyen közvetlen és közvetett kapcsolatai vannak S.Gy. USA állampolgárral, ugyanakkor S.Gy. milyen utasítási joggal rendelkezik felettük?

Kérdésemre az ön képviselte választókerület polgáraként várom érdemi és igazságmagot is tartalmazó válaszát, amit a képviselői jogállásról szóló rendelkezések kötelezettségévé teszik. Feltételezem, hogy jogvégzett emberként ennek tudatában van.

Posztjának kijáró köteles tisztelettel: …

Tisztelt Uram!

Mellékelten megküldöm Kocsis Máté frakcióvezető úrnak küldött beadványára vonatkozó válaszlevelet.

Tisztelettel:

Dabasi Anita, frakcióvezetői irodavezető

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportja

Tisztelt Uram!

Kérem, engedje meg, hogy Kocsis Máté frakcióvezető úrnak küldött levelére az alábbiakban válaszoljak.

Pártszimpátiától függetlenül kijelenthető, hogy amit az ellenzék az utóbbi hetekben művelt, azzal nemcsak magát járatja le, de teljességgel méltatlan az Országgyűléshez és egy demokratikus jogállamhoz is. Az, hogy ez már az európai parlamenti választások kampányának részét képezi, teljesen egyértelmű, mint ahogyan az is tény, hogy a tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján.

Ez a lista azon szervezeteket tartalmazza, amelyek tevékenységeit a Nyílt Társadalom Alapítvány szponzorálja, támogatja. Az alapítványt Soros György alapította, azóta pedig nyíltan saját céljainak megvalósítására használja fel világszerte. Így létezik Magyarországon is egy nagyon hangos, magát „emberi jogi, aktivista, és civil” jelzőkkel aposztrofáló hálózat, amelynek médiareprezentációja és eszmei befolyása sokkal jelentősebb a társadalmi támogatottságánál.

Soros György nem csupán gazdag üzletember, hanem egy kiterjedt társadalmi, politikai, gazdasági kapcsolathálózattal rendelkező spekuláns, aki már többször bizonyította, hogy saját céljai érdekében nem riad vissza nemzetállamok sorsát megingató lépésektől sem. Ő volt például a főszereplője 1992 szeptemberében a mindmáig „legsikeresebb” nagy devizabedöntésnek. Az áldozat az angol font volt.

Ezek nyilvánvaló tények, amelyeket alátámasztó információk mindenki számára nyilvánosak és elérhetőek.

Budapest, 2019. január

Tisztelettel:

dr. Vitályos Fanny kabinetfőnök

Tisztelt dr. Vitályos Fanny kabinetfőnök!

Köszönöm, hogy egyáltalán válaszra méltatott. Ezt sajnos nem tudom minden kormánypárti képviselőről elmondani. Köszönöm a téma igen részletes kifejtését, ami nem fedi teljes mértékben a kérdésemet. Az ugyanis konkrét volt: milyen kézzelfogható bizonyíték áll a kormány és a mögötte felsorakozó kormánypárt rendelkezésére, amit Ön a levelében „Soros György fizetési listája”-ként aposztrofál. Ezt a zárómondat alapján a Google keresőben nem találtam meg, csak utalást a létezésére a kormány és kormánypártok kommunikációjában.

Megtisztelne, ha ezt – akárcsak anonimizálva, de hiteles formában – rendelkezésemre bocsájtaná. Ugyancsak érdekelne minden hiteles dokumentum a nevezett úr hazánk ellen folytatott konkrét tevékenységéről, valamint a manapság felforrósodott közélethez, a tiltakozásokhoz való kötődéséről.

Bízva abban, hogy kérésemet érti és megérti, sőt teljesíti.

Üdvözlettel:…

A levélíró neve és címe szerkesztőségünk birtokában van.

Kapcsolódó

Adok-kapok nyugdíj ügyben – Nyíltszíni levélváltás Fónagy Jánossal

Fónagy, a kaméleon

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük