Frissítve! Lőnek az Aradi utca-Teréz krt. sarkánál – a rendőrök nagy erőkkel vonultak ki

Lövések dördültek szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán, írja a Népszava.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Úgy tudjuk, hogy két társaság ment egymásnak, de senki nem használt éles fegyvert. Gázriasztó pisztoly sülhetett el, többeket már el is fogtak és zajlik a gyanúsítottak kikérdezése. Információinkat a Budapesti Rendőr-főkapitányság meg is erősítette az MTI megkeresésére.

Közölték,

ügyeletükre több bejelentés érkezett, amely szerint az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve lövések is eldördültek.

A perceken belül kiérkező rendőrök két férfit a helyszínen elfogták, majd előállítottak a VI. kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás – írták.

Az Index egyik olvasója arról számolt be, hogy 19 óra 20 perc körül az Aradi utca és a Teréz körút sarkán egy férfi hangosan fenyegetett valakit, aki az út másik oldalán volt éppen. Miután tovább ment, két dörrenést hallott, az emberek pedig a Nyugati pályaudvar felé kezdtek el szaladni.

Családi vita okozta a szerdai budapesti lövöldözést

Családi vita okozta a szerdai lövöldözést Budapesten – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. Kiderült, hogy egy apa késsel támadta meg a fiát, aki ezután lövéseket adott le riasztópisztollyal.

A rendőrök az apát és fiát felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A szintén előállított fiatalabb testvért pedig garázdasággal gyanúsítják, mert kiderült, hogy megrúgta az apját.

A rendőrök mindhárom három férfit őrizetbe vették.

(Forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük