Villogó rendőrautók és helyszínelők lepték el a kecskeméti Alföld Áruházat és környékét szerda délután. Lövés dördült el az egyik üzletben.

Rendőrök lepték el és zárták le az Alföld Áruház előtti Deák Ferenc teret,

valamint a mögötte található parkolót szerda délután. Olvasóink elmondása szerint az áruház egyik boltjában lövés dördült el, a rendőrök valakit elfogtak és bilincsben vitték el.

- Hirdetés -

A rendőrség tájékoztatása szerint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába

július 24-én 16 óra 7 perckor bejelentés érkezett, miszerint lövés dördült el egy kecskeméti áruházban.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak,

ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

A történtek során nem sérült meg senki – írja közleményében a rendőrség.

Frissítés!

A portál információi szerint a férfi egy sörétes puskával lépett be a kecskeméti plázában található üzletbe, ahol ki akart végezni egy nőt. Mint az egyik szemtanú szavaiból kiderült, az asszony három héttel ezelőtt – 22 év után – elhagyta az élettársát, aki vélhetően nem tudta feldolgozni a szakítást, ezért úgy akart bosszút állni, hogy kioltja egykori szerelme életét. A szemtanú szerint a férfi néha agresszívan viselkedett a nővel, a szakításuk óta pedig többször is életveszélyesen megfenyegette őt, ezért az testőrt is fogadott maga mellé.

A Baon közlése szerint a nő egy gázsprével fújt a férfi felé, miután az belépett a boltba, illetve egy lövést adott le egykori élettársa irányába. A lövedék nem talált el senkit. A nő testőre ezután lépett akcióba, leteperte a támadót, akit a biztonsági őrökkel közösen tartott vissza a rendőrség kiérkezéséig.

A rendőrség is megerősítette, hogy 16 óra után nem sokkal arról értesítették őket, hogy lövés dördült a kecskeméti áruházban, majd később a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt. (forrás)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét