Az év első munkanapja után a másodikon is nagy közbeszerzéseket nyertek el Mészáros Lőrinc cégei. A felcsúti polgármester vasutat építtethet és egy szennyvízprojektbe is beszáll.

[mnky_ads id=”3427″]

- Hirdetés -

Miután tegnap kiderült, hogy a Százhalombatta és Ercsi közötti vasúti szakaszt a Mészáros és Mészáros Kft. korszerűsítheti, ma az Ercsi és Pusztaszabolcs közötti vonalra kiírt pályázatot nyerte el a felcsúti polgármester cége. Összesen 38,5 milliárd forintért építheti át a 12 kilométeres vonalat. A győztes pályázatot egyébként nem egyedül adták be, hanem a Vasútépítők Pályatervező, Kivitelező és Iparvágányfenntartó Kft.-vel közösen – az együttműködés mindenesetre nem lehet nehéz, legalábbis ennek a cégnek a mailcíme a hivatalos tájékoztató szerint [email protected]

De a Mészáros és Mészáros Kft. – az Euroaszfalttal közösen – egy szennyvízberuházást is elnyert. A két cég Recsken és környékén fog szennyvíztisztító telepet építeni és fejleszteni a csatornahálózatot, ezért 2,7 milliárd forintot kapnak.

A felcsúti polgármester cégei tegnap összesen 53,3 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzéseket, a maiakkal együtt így 2018-ban már 88,5 milliárd forintnál járnak.

(Forrás: HVG)

​[mnky_ads id=”3811″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét