Mága-vudu

A rossznyelvek szerint nincs határa a zenéjére fogékony közönség számának, ameddig a jelen kurzus dotálja műsorait, így bátran ajánlhatja fel ingyen-jegyeket boldognak, boldogtalannak. A magát hegedűskirályként aposztrofáló zenész nem csak belföldön, de a világban is megméreti magát. Feltehetően van olyan hely is, ahol valóban a húrjai közé csap.

Mostanság azzal került az érdeklődés homlokterébe, hogy közösségi oldala akkora érdeklődésnek örvend nagyhirtelen, hogy kishazánk legnépszerűbb facebook-oldalának büszke címét tudhatja magáénak. Ám – szintén a fent említett kekecek szerint – ezek a lájkok döntő többségükben Bangladesből, Indiából és Pakisztánból érkeztek, amik nem okvetlenül tükrözik a rajongótáborát.

Ezt a hegedűs úgy érte el, hogy naponta 10 ezrével nőtt csodálóinak száma, és ha így folytatja, napokon belül eléri az 1 milliós kedvelőszámot. Mága 260 ezer bangladesi, 180 ezer indiai és 120 ezer pakisztáni „facebookozóval” gazdagodott, azaz éppen azokból a távoli országokból jött szokatlanul sok lájk, ahol irgalmatlan mennyiségű kamuprofilt kínálnak a lájkvásárlóknak.

Olyan magyar celebritásokkal áll szoros versenyben, mint Schobert Norbert, aki 1,4 milliós Facebook-táborral büszkélkedhet, és Kasza Tibor, aki 987 ezer kedvelőt tudhat magáénak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét