A hír: két közismert magyar sportoló hónapokon át követett el szexuális erőszakot egy 11 éves kislány ellen, értesült a Blikk. A rendőrség megerősítette a lapnak, hogy nyomozás indult az ügyben, kiemelten kezelik az esetet, már a napokban lehetnek fejlemények a gyerekbántalmazás ügyében. Az áldozat jelenleg 13 éves.

Háborgunk, háborgunk, de nem annyira… Miért is?

Még egy hét sem múlt el azóta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményben  tudatta, hogy egy 18 éves afgán állampolgárságú menekültet szexuális kényszerítés gyanújával köröznek Budapesten. Azonnal beindult a zsigerekbe táplált indulat, röpködtek az

Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!

meg a

“Nálunk még kuriózum, nyugaton pedig mindennapos, hogy ezek az állatok nőket (kisfiúkat, öregasszonyokat) erőszakolnak meg. Mert náluk ez a természetes. Akkor otthon kell maradni, a kurva anyátokat!”

típusú kinyilatkoztatások. Ami történt megrázó és borzalmas. Nincs olyan ember – politikai hovatartozástól függetlenül – akinek ne ez lenne a véleménye. Mindegy, hogy az elkövető milyen nemzetiségű, a tett büntetésért kiállt, aminek mértékét a bíróság dolga megállapítani. Attól azonban óvnánk, hogy teljes nemzeteket bélyegezzünk meg, hiszen nálunk Magyarországon is előfordul hasonló bestiális bűntett, amit hazánk fiai követnek el hazánk lányai ellen. Ettől még nem érvényes ránk a bayeri retorika – írtuk akkor és ez a véleményünk ma is, amikor két hazánkfiáról derült ki megbocsáthatatlan gaztett.

Rendőrségi válasz

A 24.hu megkérdezte a rendőrségtől, hogy hol tart az nyomozás, amire az alábbi választ kapta:

Az Ön által kérdezett ügy körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel az ügyről bővebb tájékoztatást nem ad a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gondolatok a két eset kapcsán

“Ha igaz a hír, hogy egy 11 éves kislányt többször megerőszakolt két magyar sztársportoló, akkor választ szeretnék kapni arra, hogy miért a kettős mérce, és miért nem nyilatkoztok ugyanakkora vehemenciával ti hűbérurak, mint egy állítólagos migráns bűnelkövetővel szemben? Mi ez a nagy kuss? Miért lapítotok?
Vagy ők is haverjaitok? Ártatlan gyermek megrontóit névtelenségbe burkoljátok? Magyar nőt, gyereket magyar embernek erőszakolni, szexuálisan zaklatni szabad? Ez a nomád ugarotok? Vagy ez lesz a kötelező? Ez a normátok? Elmentek ti a büdös p*csába.” (Kaczvinszky Barbara)

Sokas mérce?

“Mai hír, hogy két ismert magyar sportoló hónapokon át többször is megerőszakolt egy akkor 11 éves (most 13 éves) kislányt. Egy héttel ezelőtt azzal volt tele a sajtó, hogy egy afgán fiatalember megerőszakolt egy nőt egy belvárosi gyorsétterem mosdójában. Az egy héttel ezelőtti eset kapcsán Boldog István fideszes képviselő a Facebook oldalán azt írta: Elfogni, kasztrálni és azonnal kitiltani. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is megszólalt az afgán erőszakoló ügyében, és közölte, hogy ez az eset is azt bizonyítja, hogy a bevándorlás veszélyes Európára és az európai emberek biztonságára.

Vajon Boldog István a most napvilágra kiderült – 11 éves kislány sérelmére elkövetett erőszak – esetben is követeli, hogy az elkövetőket fogják el, kasztrálják és tiltsák ki az országból? Vajon Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is elmondja, hogy az élsport veszélyes Európára és az európai emberek biztonságára?”

 

A hatályos törvények szerint 12. évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakot 5-15 év börtönnel büntethetik, és ebben az életkorban mindegy, hogy az erőszak az áldozat beleegyezésével történt a szexuális kapcsolat.

Nem mellesleg

Éppen a hír napvilágra kerülte napján írtuk “Újabb fideszes botrány...” című cikkünkben:

Megint sunyítottak a fideszes EP-képviselők a strasbourgi plenáris ülésen. Az eheti szavazáson ugyanis nem támogatták a munkahelyen, nyilvános térben, illetve a politikai életben elkövetett megfélemlítés és szexuális zaklatás elleni javaslatot. A Fidesz képviselői tartózkodtak a dokumentum elfogadásakor. Még az a Járóka Lívia sem támogatta a jelentést, aki ugyanezt a javaslatot a szakbizottságban egyébként korábban még megszavazta.

Fidesz-reakció a nemi erőszakkal gyanúsított menekült férfi ügyében: “Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!”

FRISSÍTVE, az elfogással! A kérdőjelek ellenére 1.000.000 forint “vérdíj” az erőszakkal vádolt afgán menekült fejére

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét