Budapest rendőrfőkapitánya bruttó egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a szexuális erőszak miatt keresett menekült afgán férfi ügyében – közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.

Frissítés:

Az európai elfogatóparancs alapján az afgán férfit az osztrák rendőrök hétfőn késő este, Ausztriában Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták.

- Hirdetés -

Az afgán férfi jelenleg kiadatási őrizetben van. Budapest rendőrfőkapitánya a korábban kitűzött bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat 2018. szeptember 11-én visszavonta.

Tette mindezt annak ellenére….

Hétfőn több forrás is megerősítette, hogy a rendőrség által közölt adatok nem egyeznek a tanúk elmondásával. Például az említett gyorsétteremnek, nem hogy mosdója nincs ahol a büntettet elkövették, de még kiszolgálás és eladó tér sincs, csak úgy nevezett “utcán áti” kiszolgálás

Arról is lehetett olvasni, hogy micsoda indulatokat keltett a bűncselekmény és többen önbíráskodásban reménykednek.

“Nem volna rossz, ha a rendőrség előtt megtalálnánk…” – hirdeti a Magyar Gárdáért facebook csoport és feltehetően nem a nyomravezetői díjra pályáznak

Az ügybe belekevert “Tibi atya” is cáfolt:

Később részletesebben is:

“Estére ígértem nektek választ a kormánymédia koncepciós hazugságaira, most mégis szeretném reggelig a türelmeteket kérni. Az első gondolatom az volt, nincs az a tünde-, ent- vagy embernyelvű szitokszó, ami ráillenék ekkora gyalázatra, de mivel a második és a harmadik is ugyanez volt, úgy döntöttem, ez után a poszt után lelazítok, kitöltök egy fröccsöt és megvárom, míg a vérnyomásom üzemi szintre csökken.

A kisstílűség és a gerinctelenség jogos indulatokat váltanak ki azokkal szemben, akik ezt az adóforintjainkon művelik, és bevallom, miközben ezt írom, remeg a kezem a billentyűk felett a dühtől. Ennek ellenére úgy gondolom, ez az eset józan reakciót igényel.

Egyet ígérhetek: válaszomban törekszem majd ingyen és bérmentve példát mutatni abból a közszolgálatiságból, amit éppen úgy erőszakoltak meg állami milliárdokkal a médiában, ahogy ma Budapest kellős közepén egy szexuális ragadozó teheti meg bárkivel, miközben az áldozat sikolyát elnyomja, hogy Magyarország büszke és erős.”

Vissza a fentiek ellenére kiadott közleményhez….

A közlemény szerint a díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető felkutatható, megállapítható tartózkodási helye, és a rendőrség ez alapján el tudja fogni. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

Emlékeztettek:

az afgán férfi vasárnap a hajnali órákban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrök a nyomozás során további két bűncselekmény elkövetésével hozták összefüggésbe Sarhadi Bilal Ahmadot, aki június elsején 22 óra 30 perc körül a VII. kerületi Dohány utcában, valamint június 20-án hajnalban a VII. kerületi Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.
Sarhadi Bilal Ahmad afgán menekült ellen a nyomozóhatóság kezdeményezte európai elfogatóparancs kiadását is, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság ügyeletes bírója soron kívül elrendelt.

Itt tartunk 2018. 09. 11-én, 1.45 perckor!

Tévedés ne essék,minden erőszaktevőt kézre kell keríteni és megbüntetni függetlenül attól, hogy menekült vagy “mély-magyar”. A Városi Kurír és nagyon sok olvasója  ennek az ügynek nem a megtörténtét, hanem a körülötte -úgy tűnik- rendőrségi segédlettel keltett hisztériát ítéli el.

Tehát még egyszer, csak a tisztánlátás okán. börtönbe minden bűnözővel, de jogszerű keretek között!

Fidesz-reakció a nemi erőszakkal gyanúsított menekült férfi ügyében: “Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét