Matekóra jobbos hülyéknek

Jön az újabb Nemzeti Inzultáció. A Magyar Nemzet értesülése szerint szó lesz benne a raboknak fizetendő kártérítések jogosságáról, a gyöngyöspatai cigányoknak teljesítendő kártérítési pénzekről.

Megírtam legutóbb…

A Fidesz agytröszt a vereséggel felérő önkormányzati választási eredmény után úgy döntött, hogy vissza kell térni a jól bevált Finkelstein-Habonyi módszerekhez. Szítani kell a gyűlöletet. Ehhez a közvélemény kutatások alapján kiválasztják a célcsoportot, aztán durr bele! Olyan személyeket kell célkeresztbe helyezni, akit a nép amúgy is utál. Zsidók, cigányok, buzik, jól kereső ügyvédek, akik lehúzzák a szegény népet.

Ilyen kérdésekről konzultációt rendezni olyan, mintha a börtönre ítélt rab kezdeményezne népszavazást arról, hogy vajon be kell-e mennie a sittre?! De ez nem zavarja sem a kérdések kiötlőit, sem a kb. 1 millió hülyét, aki postafordultával küldi majd vissza a levelet, éltetve a nagy Vezér bölcsességét.

Mert ők óvják a nép vagyonát….

Ne legyen az hülyeségre költve! A sok húgyagyú barom pedig hisz nekik. Sok diplomás is. Sőt, sok jogász végzettségű jobbos polgár, aki a szakmai agyát ilyenkor feldugja a saját seggébe, hogy ne kelljen használni, mert csak így lehet megmenteni a mocskos komcsiktól a hazát! De nem jut eszükbe megkérdezni, hogy mi a helyzet a matematikával?!

A gyöngyöspatai cigányoknak kb. 100 milliót kellene kifizetni. Jogerős ítélet alapján. Normális ember erről jogállamban nem kezdeményez véleménynyilvánítást, mert ez a jog és törvényesség teljes tagadása! Egy olyan Miniszterelnök részéről, aki állítólag maga is jogász. Szerintem nem az. Hanem egy ócska csaló, zizegő mackós, kültelki autónepper, aki semmit nem értett meg abból, amit nagytudású professzorok oktattak neki.

De matematikailag meg végképp nem stimmel a felvetés,

hogy helyes-e ilyet tenni? Ezt a kérdést akkor kellet volna, és kell most is felvetni, amikor pl. Orbán 361 millió forintnyi rezsiutalványt küldetett ki külföldön élő nyugdíjasoknak, 84 millió forint postaköltséggel! Pl. Ausztráliába, ahol soha az életben, nem tudják felhasználni, vagy Németországba, ahol szintén nem mennek vele semmire. Tehát nagyságrendileg ilyen összeget húzott le a wc-n a Főmérnök.

De a baromarcú jobbos hívő szerint ez rendben van, jár a külföldre szakadt hazánk fiának is, mert mi mimagyarok vagyunk! Szórhatja a vezér a pénz a szélbe, nincs ezzel semmi baj. De ha jogerős ítéletet kell kifizetni, akkor elköltünk újabb százmilliót nép hülyítő nemzeti inzultációra.

Az sem baj,

ha Csányi Sándor bankvezér Hungerit Zrt-je 4,4 milliárd, a Csányi Pincészet pedig 1,3 milliárd forint támogatást kap a napokban. Aztán az OTP vagy Csányi magánrepülőjén szálldos Nemzetünk Viktora focimeccset nézni. Persze így nem közpénzt pazarolva. De jogerős ítéletek alapján már csak ne fizessen a magyar a mocskos cigánynak!

Szóval ti mind barmok vagytok! Nem is nektek írtam ezt a cikket,mert menthetetlenül hülye vagy korrupt az egész jobbos bagázs. Azoknak írtam, akikben maradt még kis tisztesség, és tudnak, mernek számolni. Aztán egyszer csak oda…nak!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük