„De ha már forradalmasat játszotok, akkor jó, ha tudjátok: Úristen ne adja meg, hogy egyszer nektek kelljen félnetek. Mert a mi türelmünk majdnem végtelen, de ha egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg” – írta pár éve, a már egyszer állatozó, egykor a népszabiba is ejtőernyőző Bayer Zsolt: Szomorú karácsony című förmedvényében.
[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Ennek semmi se volt szent!

A béke, a meghittség, az áldott ünnepek sem, ami talán az egyetlen olyan emberi megemlékezés manapság, ahol a szétszakítottság még nem rombolta teljesen az emberi kapcsolatokat. De a jobboldali elmebajnok populizátor itt sem nyugszik. Gyűlöletet gerjeszt, uszít még karácsonykor is! Szentestére ezt tette nekünk a fa alá!

Azt mondja, hogy ő érti miért nincs még béke és konszolidáció! Józanul nem is írhat egy ember olyanokat, mint ő, csak totál piásan, vagy valami ajzószer hatása alatt, éppen szenteste napján! „Mert itt nem lesz Ukrajna, soha sem. Nem lesz puccs, amelyet Amerikából suttognak, vezényelnek, pénzelnek. Szomorú, dühös karácsony még lehet. De ti nem lehettek soha” – írja ez a megátalkodott, polgárháborús helyzetre buzdító ötös számú párttagkönyves.

Mit is üzent nekünk karácsonyra?

Béke és megnyugvás helyett, riadalmat és megbotránkozást keltve a nagy nyilvánosság előtt azt üzente, hogy

„… ha már forradalmasat játszotok, akkor jó, ha tudjátok: Úristen ne adja meg, hogy egyszer nektek kelljen félnetek. Mert a mi türelmünk majdnem végtelen, de ha egyszer megindulunk, akkor nem állunk majd meg.” Véres kardot hordozott körbe megátalkodott. Koponyájából, az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. […] „Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan”,

– válaszul maga Navracsics is kijelentette, hogy Bayer megcsúfolt minden olyan demokratikus közösségi elvet, melyben a Fidesz hitt!
[mnky_ads id=”3811″]

Bayer „ajándéka”

Ő, aki hányásnak nevezte a magyar liberálisokat, aki szájszagú vircsaftnak nevezi és megmondja a magáét a témával kapcsolatban. Ekézte a világ egyik legnagyobb, még élő női filozófusát is. Ő, aki bűzlő végterméknek nevezte a világhírű zongoraművészt, Schiff Andrást. Zsidózott és cigányozott, aki még a Kúria ítélete szerint is antiszemita megjegyzéseket tett, szólt a Klubrádió. Ajánlom az ötös számú párttagkönyvesnek, hogy tanulja meg kívülről a Kúria ítéletét, mert lehet, hogy eljön majd az idő,  amikor lesznek, akik felkérdezik tőle! A civileket sem kímélte, az erről szóló gondolatait így foglalta össze:

„Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Egyetlen teremtmény az ember, aki nem akar az lenni, ami – mondta Camus. Most aztán igazolva láthatod ennek igazságát! És, hogy miként vélekedtek párttársai, az itt található. És, hogy a kormányfő miként reagált, azt megtudhatta, amikor az index riportere a parlament folyosóján kérte meg a miniszterelnököt, hogy Orbán Viktor kommentálja Bayer Zsolt Karc FM-es őrjöngését.

Nagy az isten állatkertje – tartja a mondás, és nem mindenütt van kerítés. Aki a pápát “demens vénembernek” és “gazembernek” tartja, az vajon magáról mit gondol? Megtudhatja rögvest, csak kattintson ide!

Egy szónak is száz a vége! Bayer a Fidesz igazi arcát mutatta meg egykori karácsonyi üzenetével. És az nem a Pokorni, Navracsics által fémjelzett, az már biztos. A kérdés, hogy az automata gombnyomogató jobboldali populizátorok maradnak e nyeregben 2018-ban az ilyen eszementekkel, vagy eltűnnek a süllyesztőben az ötös párttagkönyvessel együtt! A napnál is világosabb, hogy mi a nemzet érdeke!

Még egy kis Zsóti a hétköznapi fajtából:

Bayer Zsolt: Kicsodák azok, akik engem náciznak?(…)mind megcsókolhatja a seggemet


[mnky_ads id=”4668″][mnky_ads id=”4670″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét