Meghalt a legismertebb magyar lemezlovas - gyászol a zenész szakma - Városi Kurír

Sorting by

×

Meghalt a legismertebb magyar lemezlovas – gyászol a zenész szakma

Meghalt idősebb Éliás Gyula – értesült a Blikk. Éliás Gyula a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja volt, s munkásságáért életműdíjban is részesült. A legendás lemezlovas halálhírét a fia is megerősítette.

Hirdetés

Éliás autóbalesete

Éliás,  szintén zenész fia nemrég beszélt arról  a Blikknek hogy édesapja a korábbi autóbalesete miatt gondozásra szorul. Ugyanis a baleset okozta legsúlyosabb sérüléséből hiába épült fel, a frontális ütközés nem múlt el következmények nélkül, így kora és egészségi állapota miatt most idősek otthonában él.

“Édesapám még 2006-ban szenvedett súlyos autóbalesetet. Egy frontális ütközés következtében gyakorlatilag leszakadt mindkét lába, amit az orvosok ugyan vissza tudtak varrni, és később még járni is újra megtanult, ám a gyógyulása hosszú időt vett igénybe. (…) Egészen addig nem sok időt tudtunk együtt tölteni, mert a szüleim még kisgyerekkoromban elváltak, az édesapám pedig hajnalig keverte a zenét a diszkókban, így ritkán találkoztunk. A baleset után én ápoltam az akkori feleségemmel együtt. Rengeteg időt töltöttünk egymással, akkor tanultam meg főzni, s édesapám elárulta a híres lecsóreceptjét is. Ekkor ismertük meg igazán egymást, addig nem volt szoros apa-fia kapcsolatunk, onnantól azonban minden megváltozott.”

A temetésről később intézkednek.

(Városi Kurír friss!)

 

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.