A múlthét legmeglepőbb és bizarrabb segélyhívása futott be az Országos Mentőszolgálat telefonügyeletére. Olvassa, mert erre biztosan nem gondolna!

A segélykérés 25 percesre sikerült

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán adott egy kis  ízelítőt abból, hogyan oldják meg a nem mindennapi helyzeteket, ugyanis vasárnap meglehetősen próbára tette az irányítókat egy zokogó nő, de bravúrosan sikerült megoldaniuk a problémát.

“A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket. Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét.

A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá. A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt.”

 

Létszámstop a mentőknél – Frissítve az EMMI közleményével!

Kicsit meghaltam… – mondta apósom – nyílt levél a Megmentőknek!

Irtózatos nagy pofont csattant a mentősnő arcán!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét