Tarcali Emese: Orbán Viktor, Ön egy sz@r ember…

Igen, jól értette, Ön egy minősíthetetlenül sallang ember, aki feltételezett elmebetegsége okán vagy egyszerűen hobbiból embereket sanyargat, tömegeket küld a halálba, becsapja a szavazóit, megalázza a komplett magyarságot, nem utolsó sorban egy aljas hazaáruló…iskolázatlan, képzetlen, ostoba senkiházi erkölcstelen utolsó bűnözőkkel szövetkezve kifosztja az országunkat, míg az oktatást lebutítja a saját szintjére, Ön egy könyörtelen, zsarnok, köztörvényes bűnöző.

Szégyen, hogy neveletlen Récsöl és Gazsi utónevű gyermekei gátlástalanul hasonlóképpen járnak el, azt hiszik…az övéké az ország, meg persze az ország vejéé.

Simicskának megmutatta,

hogy egy Mészáros Balga Lölö is lehet gazdag ( persze, csak névlegesen, hiszen mindenki tudja, a Mészáros vagyona az Öné… gyakorlatilag ezt egy libával is megtette volna, csak sajnos a libának még nincsenek emberi jogosítványai..mindössze ezért esett a választása a legbutább emberre, akit ismert )

Elég sok embert megvásárol, ha nem lehet, akkor egyszerűen megfenyegeti, megzsarolja. Megteheti, hiszen bárkit képes úgy eltüntetni, hogy a büdös életben többé elő nem kerül élve…vagy halva sem.

Elképesztő, hogy lehallgatja besúgó csapatával az embereket, bárkit bármikor gyakorlatilag megvádolhat bármivel, indok sem kell hozzá.

Kilakoltatja azokat az embereket az utcára, akiknek még Ön javasolta a devizahitel felvételét, ugye emlékszik, hogy az első fidesz kormány alatt indult ez a fajta lakossági hitelezés?!

Szabaduljatok meg a gonosztól!

Hja, az államosítás…

senki se gondolja, hogy a 80 147 ingatlanra suttyonban már bejegyzett elidegenítési tilalom, azaz elővásárlási jog az állam ( azaz orbán viktor ) javára véget ért, ááá, dehogyis, most kezdődik! Először a kimagasló értéket képviselő ingatlanok kerülnek orbán kalifátusához, majd a fővárosi, megyeszékhelyi, kisvárosi, falusi …és bármilyen apró ingatlan legyen is az, mind- mind az államé lesz, mert ugye, ” az állam én vagyok”, tehát mindennek egy tulajdonosa lesz ebben a szép orbán- demokráciában, ahol majd mindenki visszabérelheti a saját ingatlanát.

Elszomorít, hogy családok százezreit szakította szét, hiszen kb. másfél millió ember költözött külföldre..és már nem jönnek vissza..

Még annyi mindent szerettem volna mondani,

de hirtelen kipattant az álom a szememből és felébredtem. Még jó, hogy ez az egész nem történt meg, csak álmodtam. Pfú, de szörnyű rossz érzés fogott el…mintha át is élném a fentieket, pedig az lehetetlen, ugye?!

Orbán valaha Nagy Imre koporsóját használta lépcsőnek az országos politikába

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük