Mészáros européer Lőrinc magyarul “sorosbérencezte” a Vice újságírónőjét

Mészáros Lőrinc nagy ember, zseniális vállalkozó! Ennek egyetlen kritériuma van: a magyar egypártrendszer. Szellemileg szerényen komponált hősünk elhitte magáról, hogy rendelkezik az itthon neki tulajdonított értékekkel és azon az egy nyelven, amit nagyjából ismer ennek hangot is adott.

Szólt, ufffff!

Mint arról beszámoltunk, a Vice/HBO riportot készített Felcsútról, amiben röviden összefoglalta a Fidesz kampányát a sorosozástól a határok megvédéséig, és a felcsúti fejlesztéseket a stadiontól a kisvasútig. Az adásból kihagyták, de most felkerült az internetre a rövid videó egy másik csodálatos jelenetről.

A Hír TV aztán felrakott egy videót a Facebookra, ezen pedig látható, hogy egy külföldi tudósító az ülésteremben is megpróbálta kérdezni Mészárost. Amikor arról kérdezett angolul, hogy az Orbán Viktorhoz fűződő kapcsolatának van-e köze az üzleti sikereihez, Mészáros annyit mondott neki magyarul:

Menjen haza a saját országába és ott kérdezősködjön.

https://www.facebook.com/hirtv/videos/1863844590300762/

Hind Hassan riporter hiába kérdezte angolul Mészáros Lőrincet, hogy miért tartják Magyarország legkorruptabb emberének, és hogy miért problémás a kapcsolata a barátjával, a miniszterelnökkel, a “magyar csoda megtestesülése ízes magyarsággal csak annyit mondott:

„Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc, úgyhogy kérem…”

Azt is mondta, hogy senkivel sem problematikus semmiféle kapcsolata, majd azt mondja, ha az újságírók nem ülnek le, rendőrt hív. Az egyik magyar újságíró kérdésére, hogy aki kérdést tesz fel neki, az szerinte Soros-bérenc-e, azt mondta:

„Nem, nem, nem, nem, de önök valószínűleg azok.” (Vice)

Mészáros a külföldi tudósítónak: a saját országában kérdezősködjön

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük