Meztelen ebéd

A brit turisták nemcsak a pesti bulinegyedet dúlják fel. Mallorca szigetén is egyre több gondot okoznak ezek a garázdák. A legutóbbi eset, amelynek főhőse egy másnapos brit nő, persze sokkal inkább ciki, mint veszélyes.

Rendezett fenékkel

Meztelen fenék
(BLD/Pribát)

Több nyugati lap is beszámolt róla, hogy a fényképen látható nő másnaposság ellen akart egy jól bevált sajtburgert bekapni, közben az igencsak feszesre és rövidre szabott szoknyája  – jobb szó híján – átbukott nagyon formás fenekén, és felcsúszott a derekára.

Azt már tudjuk be a fent említett másnaposságnak, hogy észre sem vette, mi történt vele.

Mallorca és a turisták

Tüntetés Mallorcán
Arran aktivisták turizmus elleni tüntetése Palma kikötőjében.

A fenékmutogató lány eseténél sokkal komolyabb gondok is vannak a mallorcai üdülőparadicsomban. Legutóbb például egy Mc’ Donaldsos biztonsági őr majdnem megfojtott egy fiút, aki vásárolni akart.

A helyi lakosok Arran Palma néven már létre is hozták saját turizmusellenes akciócsoportjukat. A lakosság és a brit turisták kapcsolata, bármilyen hihetetlen is, hamarosan állóháborúvá változhat.

A részegen randalírozók lassan elriasztják a többi náció békés turistáit, illetve, ami talán ennél is veszélyesebb, más országokból is Mallorcára szoknak a garázda, csak az alkoholmámort és a kötözködést kereső társaik.

(Forrás: Sun/Városi Kurír)

Kapcsolódó

Bruce Willis lánya, a meztelen királynő (Felnőtt tartalom!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük