Mi a baj a 2Rule-al? Már a magyar válogatottnak sem kell?

Szegény Mészáros Lőrinc, valamit nagyon elbarmolhatott. A magyar válogatott nem a kerítésen belül világhírű 2Ruleban pompázik majd? Micsoda skandalum ez?

Megtartotta első sajtótájékoztatóját a magyar válogatott a Puskás Arénában,

és a 11 óra 11 perctől kezdődő eseményen bemutatták a nemzeti csapat új mezeit is, melyet 2020-tól használ majd a válogatott – tudatta a csakfoci.hu.

Az adidas és az MLSZ közös sajtótájékoztatón mutatta be a magyar válogatott új hazai mezét, de az eseményen az új szerelés mellett a régebbi, ikonikus szerelések közül is többet kiállítottak a Puskás Aréna sajtótermében. Többek között Détári Lajos, Csongrádi Ferenc vagy Váradi Béla meze is szerepel a gyűjteményben.

A magyar válogatott meze most először került egy kategóriába

többek közt a belga, spanyol és a német csapatéval, ami azt jelenti, hogy

nem egy sablon alapján készült, hanem minden eleme egyedileg tervezett és más Adidas mezekre nem adaptálható. Színeiben a nemzeti lobogó köszön vissza, míg mintázatát, annak áramló hatásait a Duna ihlette.

A Budapest-utalás annak köszönhető, hogy a város szervezőként vesz részt a 2020-as Európa-bajnokságon. A nyak hátoldalán egy

„Magyarország”

felirat olvasható. A fenntarthatóság jegyében a mez anyaga 100%-ban újrahasznosított poliészter, míg gyártási technológiája a kor elvárásaihoz igazodva biztosítja a hő- és légáteresztést (Aeroready névre hallgat).

fotó: MTI

Az új mez november 15-én, az új Puskás Aréna nyitómeccsén,

a Magyarország – Uruguay mérkőzésen lesz először látható. Ugyanekkor és ugyanitt lesz először megvásárolható is, a meccs ideje alatt. A márkaüzletekben és partnereknél november 18-tól érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük