Rokkantak. Kilakoltatottak. Lakás takarék nélküliek. Nyugdíjasok. Csak néhány kulcs szó az elmúlt napokból. Határon túli magyar gazdák támogatása. Útdíj emelés. Egy kiló zöldség majd ezer forint. A benzin ára az elmúlt hónapban táncot járt, de inkább magas maradt.

Ez is néhány hír az elmúlt napokból.

Önti a kormány az ország felfogó képességére a híreket, döntéseket, a józan ész meg csak kapkodja a fejét az értetlenkedéstől.

Felmentik a nemzet vejét,

vagyis nem találnak ott bűncselekményt ahol nem is keresik. Lőrinc már nem is tudja Orbán Viktor éppen mit is akar még megvenni holnapra, cégei száma százas nagyságrendűre hízott. Néhány éve még maga csinálta az adócsalást a könyvelésében, most már tizenezernél is több ember dolgozik a neve alatt levő vállalkozásokban. Jó, attól még egy bunkó marad aki a nevét is segítséggel írja le, de szépen nyeregeti össze Orbán Viktor vagyonát a közbeszerzéséken.

Tiborcz István nem lehet bűnöző, ő Orbán Viktor veje, meg a nemzeté

 

Halkan kérdezi a saját eszét használó:Mi a vert veretes kicsi tököm történik ebben a [email protected] országban?

A rokkantakról kiderül

nem volt jogos kirúgni a kezükből a mankót, rájuk borítani a kerekes széket. És akkor most mi van? Hat év alatt mi lett velük? Miből éltek, ha még élnek? Van olyan hogy lelkiismeret, vagy inkább annak a hiánya a jellemző? Nem kell rá válaszolni. A kormány tudatos törvénysértést követett el ellenük, és most végre jogi elégtételt kaptak. De ettől még éhen fagytak, és még mindig nem világos mi lesz velük ez után. Mondjuk aki a törvényt hozta annak a lába alatt nyugodtan fütyülhet a szél a lámpavason, de ettől az a sok ezer ember még nem fogja magát jobban érezni. Már aki még tud érezni közülük bármit is.

A nyugdíjasok

ismét örülhetnek a prémiumnak. Mert valódi emelést nem kapnak, 33 milliárdból dobnak nekik alamizsnát. Köszönjék meg szépen, mert más nem lesz. És ez sem egységes, akinek kevesebb a nyugdíja 80 ezertől, az kevesebbet is kap. Mert ők annyit érnek.

Kisnyugdíjas nyílt levele Orbán Viktornak: Szégyenlem, hogy ilyen embertelen világot teremtett nekünk….

 

A határon túliak

viszont bőséges támogatást kapnak a szavazatukért tíz milliárdos nagyságrendben, és csak szavazniuk kell a kormányra. Nekik kinéz további állami pénz, kérniük sem kell. A nyugdíjas meg nézze az inflációt, ne a boltban az árak emelkedését. És szavazzon oda ahova azt ezért elvárják tőle.

Tovább is van….. kattintson!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét