Mi van itt? Újabb autó hajtott a járdára – Pár héten belül ez a harmadik!

Ahogy arról beszámoltunk, februárban egy olasz sofőr gázolt halálra egy 23 éves nőt, aki semmi mást nem tett, mint várta a villamost a VIII. kerületben, a Harminckettesek terénél, a héten pedig a Hungária körúton hajtott a járdára egy autós, és öt gyalogost sodort el. És itt az újabb eset…..

Járdára sodródó autó ütött el egy nőt péntek este Budapesten, a IX. kerületben

Az RTL Híradó birtokába jutott a balesetről készült biztonsági kamerás felvétel, amelyen jól látszik, hogy a BMW sofőrje, miután kikanyarodik az Üllői útra, elveszíti uralmát a kocsi felett, végül felhajt a járdára, ahol több biciklit és rollert felborít, majd elüt egy nőt.

A gyalogos csodával határos módon csak könnyebben sérült meg. A Kékvillogó úgy tudja, hogy a sofőr a Korányi Sándor utcából akart jobbra kanyarodni az Üllői út felé, azonban vélhetően olyan nagy gázfröccsel indult neki, hogy a kocsi kifarolt, és a járdára vágódott, és ott száguldott tovább, szinte irányíthatatlanul. Eközben először egy terelőoszlopnak ment neki, majd feldöntötte a mögötte lerakott bicikliket és rollereket, végül pedig egy arra gyalogoló nőt is elsodort. A sofőr csak a következő, a Márton utcánál tudott megállni. A környékbeliek közül többen is hallották a brutális robajt:

El sem tudtuk képzelni, hogy mi történt, azt hittük, már összedőlt valami. Pedig nem is lakunk annyira közel a helyszínhez, hanem jóval beljebb az utcában, csak pont nyitva volt az ablak. Szegény nő, remélem, hogy nem lett komolyabb baja

– mondta a Borsnak az egyik közelben lakó férfi.

<<< Kövesse cikkeinket a Google hírei között is! >>>

Emlékeznek?

Minden nap meggyőződhetünk róla, hogy egyre vékonyabb szálon függenek az emberek idegei. Egyre gyorsabban ragadtatjuk magunkat brutális cselekedetekre vélt, vagy valós igazunk érdekében. Ne feledjük: az erőszakot semmi nem igazolhatja!