BulvárCsillagjegyek

Mi van itt? Van 5 csillagjegy, akiknek szomorúan indul az ősz! – Bocs……!

Mi van itt? Van 5 csillagjegy, akiknek szomorúan indul az ősz! - Bocs......!

Nagyobb asztrológiai változásokat tartogat az ősz néhány csillagjegy számára, azonban sajnos nem indul túl jól számukra a szeptember. A karma elkerülhetetlen, minden cselekedetnek következménye van. Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Ikrek

Egy nagyon fontos ember fog kilépni az életéből. Véget ér egy olyan kapcsolatnak, amely igen meghatározó volt az Ikrek életében, legyen szó akár egy barátságról, akár párkapcsolatról, akár egy szeretett személy elvesztéséről. A nehéz időszakban jobb, ha nem a külső segítségtől vár megváltást, hanem inkább megpróbál megerősödni lelkileg, és egyedül talpra állni. Az elején kissé bizalmatlan lesz az emberekkel, de meg kell tanulnia újra felépítenie a hitét.

… ha a vasárnapodra koncentrálnál….

A mai nap tervek egész sorozatát szövögetheti fejében, atekintetben, milyen irányba is szeretne az eljövendők során változtatni életén. Különösen vonatkozhat eme élénk spekuláció az anyagiakra, s könnyen felmerülhet egy éles váltás lehetősége is e területen. Bármit is gondoljon ma ki, az univerzumból most csakis megerősítésre számíthat a változást illetően, ami hosszú távon pozitív végkimenetellel kecsegtet. Már csak egyre kell odafigyelnie, mégpedig arra, hogy később ténylegesen végre is hajtsa, amit ma olyan szépen eltervezett!

Mérleg

Véget ér egy mérgező kapcsolata. Annak ellenére, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szakítás, később megismerkedik egy csodálatos személlyel, aki mellett végre kiteljesedhet. Időt kell adni a történteknek, bármennyire is kiborította ez a dolog, az élet ezután igazán kellemes dolgokat tartogat. Érdemes türelemmel és reménykedve viselni a kellemetlen eseményeket.

… ha a vasárnapodra koncentrálnál….

A mai nap kifejezetten mozgalmasnak ígérkezik, kedves Mérleg, ugyanis szinte csak úgy nyüzsöghet, pezseghet ön körül a család. Ez, míg egyrészről élvezetes, másrészről ugyanakkor igencsak megterhelő is lehet, mivel, mire éppen próbálná összeszedni gondolatait egyvalamivel kapcsolatban, addigra már a nyakába is zúdulhat egy csomó más, megoldatlan kérdés. Inkább ne is próbálja meg rendszerezni, vagy hűvös logikával megítélni a dolgokat, csak élvezze, hogy, ma ennyire körül rajongják önt!

Skorpió

A múltban elkövetett hibáiért egyszer mindenki megfizet. Bármennyire is gondolta azt a Skorpió, hogy ő biztosan megússza büntetlenül, most egy igen nehéz időszak vár rá. Szeptember első felében félelem kerít hatalmába, rettegsz a saját cselekedeteid következményétől. Jó, ha elfogadja a valóságot, és megérti, hogy mindenki megfizet egyszer a tetteiért.

… ha a vasárnapodra koncentrálnál….

A mai nap remek alkalmakat tartogathat a Skorpió számára, hogy kiélje nem kis kreativitását és alkotási vágyát! Bármihez is támadjon tehát kedve, egy percig se habozzon, csinálja! Fessen, rajzoljon, írjon, sportoljon, vagy akár egyszerűen csak filozofálgasson egy kedves barátjával a vízparton, elmerengve legújabb ötleteiken. Mivel a mai kifejezetten egy termékeny, ráadásul igen szerencsés napja, felhőtlenül jól fogja magát érezni, bármit is tegyen, mialatt sokat gyarapodhat, s ezt ki kell használni!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Nézz bele más horoszkópba is! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!