Az asztrológusok a 2019-es évben változásokat látnak a csillagjegyek szülötteinek életében, lesznek olyan személyek akik nagy pénzösszegeknek örülhetnek és lesznek olyanok, akiknek az életébe beköszönt az igazi boldog szerelem. Egyeseknek pedig ez az év sokkal nehezebb lesz a tavalyinál. 

KOS

A KOS jegyében született személyek számára ez az év változást hoz a munkájukban és a magánéletükben is. Beérik a munkájukba fektetett idő gyümölcse és örülhetnek a sikereknek. A családban vigyázniuk kell arra, hogy mire, hogyan reagálnak, igyekezniük kell megőrizni a családi harmóniát. A párkapcsolatukban pedig felejthetetlen percekre számíthatnak.

BIKA

A BIKA jegy szülöttei egy minden téren sikeres év várja. Az üzleti életben mindig a győztesek között szerepel és sikereket ér el. Az a legfontosabb, hogy a BIKA ne veszítse el a türelmét és minden dolgát megfontoltan végezzen. Az egyedülálló BIKÁK számára olyan partner van kilátásban akivel házasságot kötnek.

IKREK

Az IKREK számára ez az év nem tűnik a legszerencsésebbnek, de kitartással és munkával elérik a céljaikat, a munkában és a családi életben is. E jegy szülötteinek türelmesnek kell lenniük és jobban oda kell figyeljenek az egészségükre is. Úgy tűnik a család nem igazán fogja támogatni őket, pont akkor nem lesznek mellettük amikor arra a legnagyobb szükség lenne.

RÁK

A RÁK jegyében születettek számára ez az év jónak mutatkozik, júniusban és júliusban nagy változások várhatóak a munkahelyen, jó irányba. Nagyon mozgalmas év várható, ezért vigyázniuk kell arra, hogy ne hajtsák túl magukat és kerüljék a stresszes helyzeteket. A család nagy örömükre támogatni fogja őket mindenben amit csinálnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét