Ha minden ilyen flottul menne! Milyen szép világ lenne Magyarországon, ha minden Fidesz-rokon -legyen az vér-szerinti, vagy elv-szerinti- vállalná, hogy ingyen dolgozik a közjóért! Nem kell lovasrendőröknek kardlappal rendet vágni a sorban, ahol azért tolonganak, hogy ezt megtegyék.

Attól, hogy rokon, még lehet rátermett, vagy teljesen alkalmatlan…..

A népjóléti bizottság külsős tagjává választotta a XV. kerületi önkormányzat a polgármester fiát, ami nem kis felháborodást keltett a november 6-i testületi ülésen – írta a Magyar Narancs. Németh Angéla Facebook-oldalán azzal magyarázta a döntést, hogy nem a családi kötelék, hanem az alkalmasság döntött egyetemista fia megválasztásakor.

- Hirdetés -

Jelenleg szociális munkásnak tanul az ELTE-n. Hosszú évek óta dolgozott a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat polgármestereként. Rendszeresen részt vett kerületi eseményeken, szervezett ilyeneket”

– írta hosszú bejegyzésében a DK-s politikus.

FRISS HÍREK >>>>>>>>>>>>>>>

Mit gondol erről a „gyerek”?

Mihály Gergő közösségi oldalán reagált:

„Mindenkinek vannak álmai, én mindig is ezt akartam csinálni. Jobbá tenni a kerületet;

az otthonomat. A helyet, ahol felnőttem. Ezért dolgozom gyakorlatilag gyerekkorom óta. Ezt akartam, amikor éveken át segítettem a kerület Ifjúsági Stratégiájának az elkészítését, ezt akartam a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat vezetőjeként, ezt akartam a XV. kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum alapító tagjaként, és igen: ezért lettem az önkormányzatnál külsős bizottsági tag is. Most is azt csinálom, amit egész életemben csinálni akartam.

Tudom, hogy a mai Magyarországon nehéz elhinni,

hogy egy politikus rokona nem azért kap munkát, mert rokon. Hogy 9 év Fidesz után elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy rokon munkahelye nem csak kifizetőhely lehet. Jól tudom. Nekem éppen ezért másoknál nem kevesebbet, hanem többet kell letennem az asztalra ahhoz, hogy bizonyítsam: méltó vagyok a feladatra. Ez a bizonyítás ma kezdődik, két fontos döntéssel:

1. Vállalom, hogy a 133 ezer forintos havi tiszteletdíjamat minden hónapban más-más szociális vagy ifjúsági szervezetnek ajánlom fel nyilvánosan, valamint egy ösztöndíj létrehozásán is dolgozom, amivel hátrányos helyzetű gyermekeken segítek. Ezekről folyamatosan beszámolok és nyilvánosságra hozom itt az oldalamon.

2. Ezúton belépek a Demokratikus Koalícióba, hogy ne csak lelkes XV. kerületiként, hanem várospolitikusként is bizonyíthassak.

Nekem ez a kerületről szól, ahogy eddig is minden arról szólt az életemben. Ezt minden egyes nap bizonyítani fogom.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét