Milyen meglepetés-vendég az, akiről mindenki tud? És mi van a "vedd a hazait" dumával? - Városi Kurír

Sorting by

×

Milyen meglepetés-vendég az, akiről mindenki tud? És mi van a “vedd a hazait” dumával?

A Blikk szerint Jennifer Lopez énekelhet a Mészáros-Várkonyi esküvőn, akit “meglepetés-vendégként” aposztrofálnak. De kinek szánhatják a meglepit és ki lehet az ötletgazda, meg a kivitelező? És hamár finanszírozunk -mi, így közösen- egy méregdrága koncertet, akkor miért nem lehetünk ott?

Hirdetés

A hír

“Egy igazi gigasztár, Jennifer Lopez lehet Mészáros Lőrinc milliárdos és Várkonyi Andrea televíziós esküvőjének vendégfellépője – értesült több forrásból a Blikk. A lap szerint az énekesnőt „csillagászati összegért” sikerült meghívni, amiben profi szervezők segédkeztek, akik az elmúlt években több világsztárt is Magyarországra hoztak. A Blikk emlékeztetett: Lopez nem először vállalna privát fellépést, énekelt már többek között orosz oligarcha és üzbég olajmilliárdos partiján, 2013-ban pedig dalban köszöntötte születésnapján Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnököt. Mindannyian több százmillió forintnak megfelelő összeget fizettek neki ezért. A portál kereste a popsztár menedzsmentjét, amelytől egyelőre nem érkezett válasz.” (forrás)

Nagy ugrás ez az ifjú férj-jelöltnek!

Képzeljük egy pillanatra Mészáros Lőrinc helyébe magunkat. Cirka 40 évet leélt a falujában, ahol jó ideig akkor hívták telefonon, ha gond volt a gázzal valamelyik portánál. Aztán kiderült, hogy megbízható barátja a hatalomra került miniszterelnöknek és hatalmasat fordult vele a világ, polgármester lett fatornyosában, temérdek pénze lett, (?) egyszerre megismerte kerítésen belül a világ, kiváncsiak lettek arra, hogy mit gondol, kamerák kereszttüzében kellett (volna) állnia a sarat. Amikor kiderült, hogy a ráadott kabátba többször is belefér, visszavonták a frontvonalból. Amerre járt, megsüvegelték eddig ismeretlen emberek és félő, hogy lassan elhitte, ez neki szól.

Felszármazott a fővárosba és elkezde felvásárolni azt. Ja, meg a Balatont, a Fertő- és a Velencei tavat. Bármi a nevére kerülhetett, amit addig csak a tévében látott, ha véletlenül bekapcsolva maradt a készülék egy-egy Magyarország nevezetességeit bemutató dokumentumfilm vetítésekor. Az eleinte fura nagyvárosi életet sem lehetett könnyű megszoknia, villamos -nem is akármilyen: kombinó- metró, troli és bár ezekkel nem utazott, mégis meg kellett barátkoznia velük.

Aztán megromlott a kapcsolata élete párjával, elváltak és jött a “nagy Ő”!

Újabb hatalmas váltás: már nem eheti az évtizedek alatt megszokottakat, felváltotta a baromi egészségesnek mondott, de a pocakjának nem annyira ismert franciás zöldség-dominált kímélő étrend. A haveri beszélgetéseknek is lőttek, hiszen a fővárosban nem voltak gyerekkori barátai, ismerősei, így újak után nézett és mint tudjuk, az emberi kapcsolatokat nem lehet megvenni, vagy amelyiket igen, azok annyit is érnek. Aztán itt ez a szerelem-ügy is. Nem kétlem, hogy az, de elképzelem, ahogy esténként szegény Lőrinc elengedi magát. Minden bizonnyal ez sem olyan, mint Felcsúton élete első párjával, aki olyannak ismerte meg, amilyen Ő valójában. De az sem lehet könnyű, ha társaságba mennek új kedvesével. Olyan lehet neki, mintha egy ismeretlen világba cseppent volna. Nehezen érti a poénokat, hiszen nem volt részese a történéseknek, egy teljesen új világ élcei olyanok lehetnek, mintha nem is magyaruk beszélnének körülötte. Egyszóval nem lehet egyszerű 2021-ben Mészáros Lőrincnek lenni!

… és még Jennifer Lopez is!

Azért az nagy dolog nekünk, Magyaroknak, hogy sikerült egy olyan koncertet finanszíroznunk, amit ott sem lehetünk!

Feltételezem, hogy nem tudja majd feszengés nélkül átadni magát az új frigy ünneplésének és a Lopez-hallgatásnak a számára teljesen idegen környezetben. De nem akarok ellendrukker lenni, ismeretlenül azt kívánom neki, hogy találjon rá önmagára, amihez nem árt bérletet váltania egy jó pszichológushoz, aki segít feldolgoznia az elmúlt 10 év változásait.

Kapcsolódó

vendég

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Milyen meglepetés-vendég az, akiről mindenki tud? És mi van a “vedd a hazait” dumával?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.