Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja... - A tiédet telibe találta? - Városi Kurír

Sorting by

×

Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja… – A tiédet telibe találta?

Csillagjegyünk sok mindent befolyásol az életünkben, de leginkább főbb tulajdonságainkat, karakterünket írja körül. Ebbe a gyenge pontok is beletartoznak, mint például jellemző függőségeink, amit nagyon nehezen tudunk irányítani. Itt van a különböző jegyek gyenge pontja, ami a legvalószínűbb, hogy függőséget okoz náluk….

Hirdetés

Kos

Egyértelműen a kávé vagy a tea! A Kosok kétféleképpen tudnak működni: teljes erőbevetéssel minden akadályt ledöntve maguk előtt, vagy békés semmittevésben. Nincsen köztes átmenet. A kos tűzéhez üzemanyag is kell, és a kávé a tökéletes választás. Jobb, ha nem próbáljuk megfosztani tőle, mert harapós lesz!

…kedded pedig így néz ki…..

Ma egy rendkívül pozitív napra van kilátás, kedves Kos, amikor is, lesz alkalma megvitatni, néhány új gondolatát olyanokkal, akikkel ma sokat haladhatnak közös elképzeléseikkel. Az este is izgalmasnak ígérkezik, amikor is, közelebb kerülhetnek egymáshoz valakivel, akihez gyengéd érzelmi szálak fűzik. Kellemes romantikázást!

Bika

A Bika gyenge pontja nem más, mint maga az étel. És itt nem az életben maradásról beszélünk! A szívéhez is a legrövidebb út egy finom, kiadós lakomán keresztül vezet. Érdemes megjegyezni, hogy a bika a legkevésbé hajlamos bármilyen függőséget kialakítani, mert az egyik legstabilabb jegy. Viszont enni, azt imádnak. Ha bika vagy, feltehetően van pár kedvenc ételed, ami nélkül nem tudsz meglenni! Érzelmi kötődése is lehet bizonyos ennivalókhoz.

…kedded pedig így néz ki…..

Mindig előszeretettel lapozgatja az újságokat, olvasgatja az újdonságokat és bizony sokszor megfordul fejében, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, esetleg tovább képezze magát. Ma egy magazinban, vagy internetet látott cikk hatására lehet, hogy meg is találja az önnek való képzést, amibe nagy eséllyel bele is vág. Az este folyamán egy meglepő telefont, vagy e-mailt kaphat egy olyan személytől, akiről már rég nem hallott.

Ikrek

Az Ikrek a szociális médiának nem tud nemet mondani. Ennek több oka is van. Először is nagyon szociálisak, és minden eszközzel kapcsolódni szeretnének a társadalom véráramlatához. Másodszor pedig, ha szomorúak, így akarják elfojtani a bánatukat. A szociális médiában, mint a Facebook például, el tudnak veszni a vélemények áradatában, és meg tudják fogalmazni saját álláspontjukat, ami lételemük.

…kedded pedig így néz ki…..

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát időben, bizony “úgy maradhat”, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Rák

Nem azt mondjuk, hogy a Rák a legromantikusabb jegy, csak azt, hogy nem tud ellenállni egy kis románcnak. A Rák egy lojális, pozitív típus. Mivel vizes jegy, mindent mélyen magába szív. Akár csak egy kis romantikus gesztus, film, vagy bók, a rák nem tud betelni vele. Nagyon szenvedélyesek és nehezen rejtik el az érzelmeiket. Ellenállhatatlanul vágynak a szerelemre, és hogy szeressék őket. Ezért a kapcsolatba mélyen elmerül, és szívja magába a szerelmet, de ha csalódás éri sokáig és fájdalmasan dolgozza fel.

…kedded pedig így néz ki…..

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Rák, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

<<< Másra is kíváncsi vagy? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja… – A tiédet telibe találta?

 • 2022.06.01 - 18:25
  Közvetlen hivatkozás

  A párom Nyilas rá teljesen igaz.
  Én Kos vagyok rám egyáltalán nem.
  Kávé,Tea nem szükséges, de csokoládé nélkül nem bírnám ki.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.