Álljunk meg egy pöttyet és gondoljuk végig, mit érezne, tenne, ha az Ön lányáról közölne hasonló képet, mint legutóbb Nagy Blankáról egy magyar sajtóorgánum? Ha rajta élcelődne, aki erre kapható? Felteszem – vérmérséklettől és neveltetéstől függően “tettlegességre fajulna” feljelentené, vagy magában füstölögne. És most képzeljék magukat annak a 19 éves lánynak a helyébe, aki akaratlanul a főszereplője lett Orbán mindenkin átgázoló médiájának!

Ez a politikai harc? Hungarikum! – Gulyás Gergely: “jobboldali újságírónak lenni önmagában morális fölényt jelent”

Egyáltalán nem tisztelt Fidesz-szimpatizáns, aki az alábbiak után is az marad! Még ezt is viccesnek, “faszagyerekségnek” tartja? Ez lenne a híres-hírhedt magyar virtus? Nem szégyelli egy cseppet sem magát, hogy az ezt generáló és fenntartó elvvezér sleppjébe tartozik?

Orbán Viktor is lányos apa….

És Ön, miniszterelnök, önnek sem sül le az arcáról a bőr? Mit szólna, ha a saját lányát, unokáját látná a világhálón hasonló helyzetben? Hogy ez velük nem fordulhat elő? Ne higgye! Az, hogy ilyen emberek újságírónak nevezhetik magukat és a történet utáni napon is van munkájuk és fizetésük és ki mernek menni az utcára, azt mind Önnek és az elszabadított indulatoknak köszönhetjük! Ezt a kultúrát akarja megvédeni?

“Mert ne legyen kétségünk afelől, ez a sztori valójában nem Nagy Blankának és nem Nagy Blankáról szól. Ez a történet egy generáció megfélemlítéséről szól. A mostani késő-tizenévesekéről, a középiskolásokról. Azokról, akik 2022-ben először vesznek majd részt parlamenti választáson.”

A lényeg, amivel kevesen foglalkoznak: amit mondott!

DK

Nagy Blanka és Dobrev Klára beszédet mond a DK kampánynyitóján. Kövesd élőben és oszd meg, hogy mindenkihez eljusson: Európa, MARADUNK! #alegeurópaibbpárt #EurópaMARADUNK #EurópaiEgyesültÁllamok ????????

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Sonntag, 14. April 2019

Helyette ….

A Demokratikus Koalíció vasárnapi kampánynyitóján kapta lencsevégre a PS. fotósa a 19 éves Nagy Blankát, no nem az arcát, hanem azt a pillanatot, amikor úgy ült miniruhájában, hogy kivillant a bugyija. Ezt a “hőstettet” posztolta ki közösségi oldalára Pilhál Tamás, amihez megjegyzést is fűzött:

„Trágárka villant – A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban”.

A poszt miatt hétfő délután sajtóközleményben jelentette be a DK, hogy törvénymódosítást kezdeményeznek az ügyben. Mint írták:

„A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval. Mi, európai magyarok a már létező és alkalmazott brit példa alapján javasoljuk, hogy legyen büntethető ha valakinek a hozzájárulása nélkül szexuális visszaélés vagy az illető megalázása céljából képet készítenek ruha alatti fehérneműjéről.”

A Pesti Srácok vasárnapi cikkében már nincs nyoma a fotónak, aminek a közlését külön posztban magyarázták. Az Index megkérdezte a Fidesz sajtóosztályát, támogatnának-e egy ilyen törvényjavaslatot.

Nagy Blanka: hogyan lehet, hogy Orbán gazdagszik, a “népe” pedig egyre szegényebb?

Sokan reagáltak nyilvánosan és még többen magukban….

“A keresztény-konzervatív kormánymédia ma olyan fotót publikált N. Blanka érettségi előtt álló diákról, amelyen a fiatal lány bugyija is látszódik. A trottyos szatírok eddig a bizonyítványába kukucskáltak bele, most a szoknyája alá is. El nem tudom mondani mennyire kínos ezekkel a nyomorultakkal ugyanahhoz a nemhez (nemzethez, bolygóhoz) tartozni, de szeretnék minden nőt biztosítani arról, hogy nem minden férfi ilyen szánalmas, legfeljebb azok, akiknek erotikus élményt már régóta csak a miniszterelnök látványa okoz, a pöcsük méreténél pedig egyedül a bennük lévő keresztényi szeretet kisebb.”

“Az ember holtig tanul.eddig nem tudtam hogy népi nyelven a görényt pilhálnak hívják.”

“Te pilhál nevű valami… Te egy féreg színvonalát nem éred el, te szerencsétlen barom! EZek vagytok ti fideszes seggnyaló hulladékok! Ez a ti nemzeti és keresztény világotok? Szánalmas, gerinctelen senkiházi hulladék vagy, s ez a kép téged minősít te féreg!”

“Micsoda keresztény viselkedés…, igazán példaértékű befotózni egy nő szoknyája alá. Perverz barom.”

“Pihál neked ez a keresztény kultúrád? Anyádnak, vagy a lányodnak csinálnák ezt tetszene? Paraszt vagy!Remélem Blanka feljelent!”

“Pilhálék… A zsurnalisztika pöcegödre. Ne felejtsétek. Benneteket nem véd a TEK.”

A fentiek nem tükrözik az összes kommentelő véleményét, megnyilvánultak a szerző rajongói is, akik szerint ő egy “zseni”.

“Én és az 5-ös töri dogám puszilunk titeket!”- Nagy Blanka “köszönőlevele” a regnálóknak

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét