Mit gondol, ki mondta: igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok?

Az illető, akiről szó van, eddig sem rejtette véka alá, hogy Orbán- és Fidesz-fun, teljes mellszélességgel állt biodíszletként a miniszterelnök előtt-mögött-mellett, ha hívta a haza. Szabad a gazda?

Fidesz-csicskák egymás közt….

Nagy Feró nemrég a Budakörnyéki Kommentár vendége volt, és a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkárával beszélgethetett,

„igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok”.

Majd a nemzet csótánya azzal folytatta, hogy ki kell állni és segíteni kell az Orbán-kormánynak, mert szerinte

„zseniális emberek vannak a kormányban, még államtitkári szinten is”.

Mindezt Menczer Tamás közösségi oldalán tette közkinccsé:

A kommentekből….

„Feróra tényleg a legtalálóbb kifejezés az, amit mondott. Ő maga büszkélkedett vele, hogy neki teljesen mindegy, hogy az a valami rossz, de ha a Viktor mondta, akkor jó. Ez mindent elmond a tipikus fidesz-szavazóról…”

„Büszkén vállalom én is! Még mindig sokkal jobb fidesz csicskának lenni, mint dilinyós dékás gyurcsány csicskának.”

„Mindig az osztja az észt, akinek a legkevesebb van!!Annak jórészét is elitta!!”

„Menzernek nem telik a lopott közpénzekből egy közepes minőségű mikrofonra sem? Elég gáz hogy Európa legnagyobb tolvajai ilyen technikai háttérrel állnak maguk mögött. Orbán évértkelőjén is olyan volt a hangtechnika hogy a 70-es években szebben szólt az iskolában a hangosbemondó.”

„Nagy Feró az akinek látszik se több se kevesebb.., A csótány titulus nagyon is ráillik, bár nagyon sok ember nem lenne rá büszke. 🙃 Számomra Bródy és a hozzá hasonló művészek az igazán NAGYSZERŰ EMBEREK”

„Kimaradt hogy jól fizetett.”

„Mindig van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja. A családra, főleg az unokákra kell gondolni, ha az ember haja így korpásodik.”

…és, hogy miért?

A Beatrice egykori énekese csicskaságát azzal indokolta, hogy nem tud olyan embert mondani a túloldalról, aki felvenné vele a versenyt – írta a 444.hu.

<<< Olvassa cikkeinket a Google hírei között is! >>>

Emlékeznek?

Nagy Feró megjárta már az SZDSZ-t, a MIÉP-et, most éppen teljes testtel fideszes. Azt az elvet vallja, – per pillanat – hogy „Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök.” Ehhez nincs mit hozzátenni, a vuduzás sikeres volt.

Vagy erre: Nagy Feróról köztudott, hogy „teljes testtel” Fidesz-szimpatizáns és az sem titok, hogy ami a szívén, az bárdolatlanul jön ki a száján. Esetünkben Vágó István hozta ki az öreg rockert a sodrából. Vágó „bűne” a véleménye arról, hogy a szintén a Fidesztől nem túl távol álló Németh Alajos, ismertebb nevén Lojzi lett az Artisjus elnöke.

…és a jutalom: kezdetben a tudomány, a művészet területén, valamint a szocialista termelőmunkában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyeket, csoportokat jutalmazták vele. Az Állami Díj 1963-as bevezetése után már csak a kimagasló művészeti, illetve kulturális tevékenységért adományozzák a Kossuth-díjat. Néhány név az eddigi listából, csak úgy válogatás nélkül: Major Tamás, Gobbi Hilda, Gábor Miklós, Básti Lajos, és  még rengeteg fajsúlyos művész. És akkor tessék, jött 2021 és Orbán ledobta az atombombáját, amit Nagy (Csótány) Ferónak hívnak és ami után ez a díj már soha nem lesz a régi.